Само за жени! Месечен хороскоп за ноември 2017-а

Ще преосмислим много неща в живота си, ще предприемем промени
2
Само за жени! Месечен хороскоп за ноември 2017-а
Снимка: pixabay

Добре дошъл, ноември! Звездната карта показва доста динамика през следващите дни. Ще преосмислим много неща в живота си, ще предприемем промени, но няма да ни бъде много лесно. Дами, ето какво ви очаква според зодията.

Жената Овен

Личният живот на жените родени под знака на Овен ще бъде пълен с ярки емоции и събития. Това обаче може да им причини стрес. През ноември ще бъдете изключително ревниви към половинката си, защото ще усещате дефицит на внимание. По отношение на работата, не очаквайте кардинални промени. Тях оставете за другия месец, а сега се отдайте на планиране. Но в любовта ще трябва да добавите повече романтика.

Благоприятни дни за вас са: 4, 14, 17, 25, 29, 30.

Бъдете внимателни на: 1, 9, 23.

Жената Телец

Ноември няма да бъде от най-спокойните ви и стабилни месеци. Няма да липсват критики към вас, затова се опитайте да гледате философски на тях. Важно е да преодолеете негативните емоции и да вършите служебните си задължения по план. Време е да помислите за ваканция. Последните няколко месеца бяха много трудни в професионален план. Почивката със семейството ще възстанови силите ви.

Благоприятни дни: 2, 6, 11, 16, 21, 27, 30.

Бъдете внимателни на: 1, 12, 18.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е правилно да е само за жени. Има и мъже, които вярват в тези простотии. Не можете да лъжете само жените и мъжете се хващат.
1
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Стига фалшиви новини, Стига подвеждане на хората..