Кама Сутра техники в мисионерската секс поза

За повече чувствени моменти
23
Кама Сутра техники в мисионерската секс поза
Снимка: unsplash

Мисионерската секс поза е една от най-мразените. Според много двойки тя е и най-скучна. При нея жените очакват винаги едно и също, защото точно това се случва: едно и също проникване, едно и също поклащане на бедрата, една и съща дълбочина на достигане. Всичко е едно и също!

Много мъже не се досещат как  да направят мисионерската поза по-приятна за тях и за половинките им.

Опитайте някои изпитани техники от Кама Сутра, които ще ви помогнат да направите мисионерската поза по-шеметна и приятна за двамата. 

Кама сутра техника: "триене"

Повечето мъже вероятно знаят, че хипотетично G-точката на жените се намира някъде в предната част на вагината, точно под пубиса. Това обаче не означава да се съсредоточават всичките усилия единствено там.

За да се създадат нови усещания по време на мисионерската е препоръчително мъжът да се стреми да проникне по посока надолу и навътре, а не нагоре. Това ще предизвика по-кратки и остри прониквания, вместо по-дълбоки. Усещанията ще се харесат на дамите.

Кама сутра техника: "пронизване"

При тази техника жената ляга по гръб като отпуска почти изцяло бедрата си надолу. На партньора ѝ ще му е нужно малко повече усилия, за да проникне в нея. За целта той трябва да се плъзне по тялото ѝ и да достигне с рамене нивото на лицето ѝ. След това проникването става бавно и внимателно като при всеки тласък е максимално чувствен.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При всичките варианти се изисква по - голямо усилие от мъжа с цел доставяне на по - голямо удоволствие на жената. Очевадно е, че статията е писана от жена. Лошо няма, само че аз не се старая за всяка. Старая се само за жените, които обичам. Останалите са за удоволствие. Мое удоволствие. А докато ми доставят удоволствие имат възможност да ме накарат да ги обичам. Общо взето, всичко е взаимно. Ако лежиш като блокче цемент няма да получиш нищо освен пот в очите и носа.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много меки сте се събрали в коментарите- все задния двор ви влече...
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Седмицата започва с коментар от Минко:-))))
4
4
 
9
 
! Отговори
До 8 преди 6 години
До Минко 47 год ергенНе се чуди. Насън човек вижда какво ли не и после започва да си фантазира, че нещата са такива и наяве.
3
1
 
16
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
За тази "гръцка количка" да не подгряваме с узо и бозуки?
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пробвайте поза гръцка количка...
1
1
 
23
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Личи си че статията е писана от жена!