5 неща, от които се нуждае всеки съпруг

Покажете му, че го цените
4
5 неща, от които се нуждае всеки съпруг
Снимка: Unsplash

Знаем, че мъжете и жените са напълно различни. Има обаче неща, от които се нуждаят и двата пола в любовта. Дамите се нуждаят от повече романтика, ласки, споделени емоции и т.н. Но какво имат нужда да чуят господата?

Вижте 5 неща, които е добре да казвате/показвате на съпруга си.

Покажете му, че имате нужда от него

Знаем, че независимостта е важна за жените и често се опитваме да се докажем в тази светлина на половинките си. Но е важно съпругът ви да вижда, че вие наистина се нуждаете от него, всеки ден.

Ако покажете, че сте твърде независима, може да го накарате да се чувства несигурен. Ето защо с действия му покажете, че неговата подкрепа и помощ са много важни за вас. Не забравяйте, че вие сте едно цяло.

Той е секси...

Точно както жените трябва да чуват, че са секси, така и мъжете имат нужда от комплиментите на любимата жена. Емоционалното привличане е важно, но физическото също. Правете му често комплименти, казвайте му колко е привлекателен за вас. Това ще укрепи доверието помежду ви и ще помогне на романтиката в отношенията ви.

Докато сте в неговата компания, флиртувайте по-често. Използвайте нещо като таен код с думи, за да му кажете, че е секси. Жените често се оплакват, че не получават комплименти от мъжете си, но не се замислят колко често те отправят такива към тях.  

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: браксъпруглюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
8
 
! Отговори
Правила иПоследствия преди 6 години
Ако спазваш всички тези съвети, още на третата среща, той ще реши, че искашда го "вържеш" и четвърта среща няма да има!