10 навика, които ще ви направят по-здрави

Бъдете благодарни за хубавите неща
13 ное 2017 08:30, Михаела Лазарова
5
10 навика, които ще ви направят по-здрави
Снимка: unsplash

Всеки от нас иска да бъде здрав, в добра форма и разположение на духа. Но за да се случи всичко това е добре да обърнем внимание на това как живеем и дали не е дошъл моментът да променим нещо в живота си.

Добрите навици са точната формула. Кои са вашите всекидневни добри навици? Добавете още 10 към тях и подобрете начина си на живот и здравословното си състояние.

"Хранете" ума си

Надяваме се, че редовно се отдавате на физическа активност, за да бъдете здрави и в добра форма. И точно както тренирате тялото си, трябва да „храните“ ума си. Така че четете повече, отдайте се на вдъхновяващи хобита.

Бъдете благодарни

Никога не забравяйте да бъдете благодарни. Благодарете вечер преди сън, сутрин също. Бъдете благодарни за всичко хубаво, което имате в живота си, за всеки нов ден. Силата на думите е голяма, а когато благодарите вие привличате положителните събития в живота си. За повече здраве, за повече щастие!

Повече по темата може да прочетте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
въпрос преди 6 години
Защо крокодила е по-дълъг, отколкото зелен?
1
2
 
1
 
! Отговори
Бог в контрол преди 6 години
Исус взе хляба и благодари на Отца в небето и хляба и рибите се умножиха и наситиха мнозина ядем чрез вяра като благодарим за водата хляба всичко те се освещават т.е.злото в тях се покрива от благодатта на Бог където греха изобилства благодатта на Бог изобилства много повече благодат благодат