Как да различите джентълмена от манипулатора?

Започват с подаръци, вечери, а приключват с агресия
14 ное 2017 09:30, Михаела Лазарова
10
Как да различите джентълмена от манипулатора?
Снимка: outnow.ch

Жените се делят на два типа – тези, които вярват, че ще срещнат своя принц и реалистките. Едно е сигурно – и двата типа жени се нуждаят от истински мъж до себе си, по възможност джентълмен. Оказва се че, освен фалшиви рицари има и такива джентълмени.

Те са манипулатори, опитвайки се да ни заблудят с малки подаръци, романтични вечери, прикривайки агресия, ниско самочувствие. Как да различите джентълмена от манипулатора?

Той е обсебен от правилата

Истинският джентълмен ще иска да плати вечерята, ще ви отваря вратите, а ако решите да покажете вашата независимост по някакъв начин, той ще приеме желанието ви и няма да се ядоса. От друга страна манипулаторът, който иска да ви заблуди, че е джентълмен, ще ви намекне колко неприятно му е станало, че не му давате възможност да покаже джентълменството си.

Най-важното правило – истинският джентълмен някак съвсем естествено действа с жестовете, докато при манипулатора всичко е твърде пренавито и не изглежда истинско.
Какво трябва да направят мъжете след първа среща

Прекалено много комплименти

Всяка жена има нужда от комплименти и манипулаторът знае това. „Харесвам те, защото не се опитваш да бъдеш красива – просто си. И ти не си като повечето момичета.“. Звучи твърде театрално, нали? Лесно е да се ласкае, но е трудно да се каже истината.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-готино е, като избъзикаш манипулатор, гръмнат му бушоните (некачествени) и цялата му рода започне да се дави в жлъч, докато те оплюва и ти измисля "подвизи"!Гарантиран цирк!После всичко излиза наяве и пак цирк, щото клеветниците си го получават поне двойно.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Взимайте си азиатки. Те ще ви уважават и обичат... Такива жени си заслужават Жентълментството.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До кавалерДама в БГ? Това животно отдавна е умряло, сори. Върни се много години назад - в миналият век. Тогава по-лесно ще намериш.
4
0
 
6
 
! Отговори
кавалер преди 6 години
Аз, например, съм кавалер само с дамите. "Дама" означава "благородна жена" и не се среща много често. Останалите жени, единствено могат да злоупотребят с кавалерството на мъжа. То е все едно да хвърляш бисери на свинете. Или на кокошките. Кравите. Патките, Маймуните...
3
0
 
3
 
! Отговори
просто правило преди 6 години
За да различите джентълмена от манипулатора е достатъчно, да не сте голяма бяла птица.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жентлимените не заслужават друго!
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То не останаха жени за които човек да е джентълмен. Нагли , надути и без качество.