Строг, добър... Зодията разкрива какъв родител сте

Лъвовете майки и бащи са взискателни към децата си
15 ное 2017 09:15, Михаела Лазарова
3
Строг, добър... Зодията разкрива какъв родител сте
Снимка: outnow.ch

Чудили ли сте се какъв родител ще бъдете? Прекалено добър или много строг, забавен, с чувство за хумор или пък прекалено закрилящ? Зодиакалният знак може да повлияе много на вашия образ като родител и да допринесе с някои характерни особености. Вижте какви черти ви подхождат като родител според вашата зодия.

Овен

Цяло чудо е на какво е способен родителят Овен. Те са сред най-енергичните представители в зодиака. Отдадени на родителството, те са негово въплъщение. Идеалният родител е родителят Овен. Майките и бащите от зодия Овен обикновено правят всичко в името на децата си и макар да работят като всички останали, те винаги успяват да намерят време както за децата си, така и за любимите си хобита. Те намират време за всичко! Няма нещо, което те да не умеят.

Телец

Никога нищо не е достатъчно добро за детето на родител Телец. Представителите на тази зодия обичат красивите вещи и желанието им към разкош и охолен живот лесно се предава и на техните деца. Скъпи обувки за новородено? Няма проблем! При всички случаи, родителите Овни знаят какво искат и правят всичко възможно да го постигнат. 

Близнаци

Родителите от зодия Близнаци имат предимството да съчетават най-доброто от два свята. Тези двойствени личности могат да бъдат много забавни и безгрижни, но в същото време много сериозни. За детето на родител Близнак е изключителен късмет, защото те са типажът родители, които винаги отговарят на безбройните им въпроси. Винаги посрещат нуждите на децата си с много внимание. Имат силна интуиция и не се колебаят да се водят от нея.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
да бе да преди 6 години
Никога нищо не е достатъчно добро за детето на родител Телец......При всички случаи, родителите Овни знаят какво искат и...Не разбрах сега, телците ли, овните ли....някой спи над клавиатурата май хахах
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, това ли е водеща новина?
1
0
 
5
 
! Отговори
Бай Ставри преди 6 години
Строг, но справедлив!