4 знака, че той може би ви изневерява

Прави драстични промени във външния си вид
19 ное 2017 23:00, Михаела Лазарова
16
4 знака, че той може би ви изневерява
Снимка: unsplash

Изневярата е вид измама в любовта. В повечето случаи тя може да бъде избегната, а знаците, че тя е част от живота на двама души, са повече от ясни. Докато жените са по-добри в прикриването на изневяра, то мъжете винаги успяват да се издадат по един или друг начин.

Първият и най-очевиден знак, че той ви изневерява, е промяната във външния вид. Партньорът ви започва да се грижи повече за себе си – нов парфюм, нова прическа, промяна в начина на обличане, диета.

Но ако тези промени не са свързани с повишено внимание към вас, желание да прекарвате повече време заедно, то може би е време да бъдете нащрек.

Вторият признак на евентуална изневяра от страна на вашия партньор е това как се държи, когато решите да вземете неговия телефон, таблет или да надникнете, докато той работи на компютъра. Ако той няма нищо против да се снимате с неговия телефон, да погледнете, докато борави с техниката, тогава няма от какво да се притеснявате.

Но когато той се ядосва, крие пароли и гледа по най-бързия начин да си върне мобилното устройство, със сигурност зад поведението му се крие измама към вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: връзкилюбов и изневяра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
6
 
6
 
! Отговори
... преди 6 години
Природата е отредила ролята на всеки от двата пола - самецът е полигамен и добрия, здрав екземпляр се размножава с най-много самки. Съответно самката ражда и отглежда поколението. При някои видове с, при други без помощта на бащата. Жените обаче с тяхната несигурност и егоизъм искат мъжа само за себе си - да ги обгрижва и да ги храни. НО, както са казали- шило в торба не стои.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълно е с двойки, за които не е проблем, стига да си живеят удобно. Стефан Данаилов се е оженил за най-престижната красавица, все говори хубаво за нея, а цял живот се е държал като сюнгер. На нея явно и е било изгодно.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До срамота10лв са много. Повече от 3лв не струва!
7
2
 
3
 
! Отговори
Чичкото с мустака преди 6 години
5 (1). Ако те сайдисва все по-редко.
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може би ДА може би НЕ! Това го знаете само двамата,когато има изневяра тя се усеща.А не се чете от днес.бг.Така че авторката изостри си сетивата,женското чувство.А не алабализми за наивни женички.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо от написаното в статията не дава основание за изневяра нито в единия нито в другия.
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А дали жената ще се закрепости е въпроса или отдалечи.Мъж който са в постоянни взаимоотношенията с дадена жена не му е болка за умиране липсата на едното му фелацио.Не изпада в истерия и не прави *** скандали граничещи до умопомрачение и побой.Има мъже и мъже. Едните са любовници и знаят как. За това си имат жена с години.Други и една да има по щастлива случайност ще намери начин да я изхвърли от живота си.Не му се отдава с жените.
3
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мъж вера никогиш!Железен закон от време оно!Обаче горе главата! Върни му го тъпкано!Някога бабите ни са си траели. Сега не!
2
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бий му шута, ако е изневерител.Не се опитвай да поправиш нещата. Има правило - ако е направил нещо веднъж, ще го направи и друг път.Не си губи времето с такъв, а потърси някой свестен. Защото времето минава ислед 10 години напразни опити да промениш кръшкача, ти саматавече няма да си същото това хубаво и жизнено момиче, коетовиждаш в огледалото днес.
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак интриги.Авторката по-голяма измама и лъжа от теб надали.Някои хора не са като теб,предвид написаното това са очевадно твои действия натрупани от личен опит.Представи си че не се лъжат,не са фенове на измамата един към друг и не си Изневеряват.И ще ти свърши емоцията да правиш интриги. И с какво ще се храниш!? Жалка работа.