Положителни мисли, които ни правят по-здрави

Как да преминете с лекота към здравословното хранене
19 ное 2017 22:05, Михаела Лазарова
7
Положителни мисли, които ни правят по-здрави
Снимка: unsplash

Поддържането на добра фигура, здравословно тегло, изисква ежедневни усилия. Силната воля е тази, която ни помага да вземем правилното решение пред сочен плод или любимата ни поничка. Истината е, че преминаването към трансформацията, наречена здравословно хранене и отслабване, е трудно.

Винаги намираме извинения това да не се случи, докато не осъзнаем, че не изглеждаме, но и не се чувстваме добре. Ако вие сте от тези, които са решили да предприемат тази решаваща стъпка на промяна в техния живот, споделяме 5 мантри, които ще ви помогнат да постигнете целите си.

Моето тяло ще става все по-силно, по-изящно и по-здраво всеки ден

Опитайте се да си представите действителните промени, които се случват в тялото ви, когато кажете това. Също така, опитайте да визуализирате как тялото ви ще се чувства и изглежда, когато достигнете целта си. Тази мантра трябва да си казвате всеки ден, дори по няколко пъти.

Редуцирам телесното си тегло с любов и доброта

Това може да се окаже трудно в първите седмици на вашата промяна, тъй като много хора имат нездравословна връзка с храната и приемат телата си като техен враг. Но ако искате да постигнете желаните резултати, от ключово значение е и да мислите и да се отнасяте към тялото си с любов и ежедневна грижа.

Опитайте се да прекарвате по няколко минути пред огледалото и да отправяте към него дори само оценки, дори и все още да не сте постигнали желаното.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 10 месеца
До Додо

не барай какичка че ше едеш дървото, ей!
5
0
 
3
 
! Отговори
Додо преди 10 месеца
Мишe, какви са тия глупости които пишеш от известно време насам? Социално инженерство - детективство на изневерите, положително мислене сега, ...ще съм откровен - не ти се удава! По добре си пиши за това, за което всички знаят, че те бива - а именно, аналeн секc, aнус-пенетрация с разтягане на кожата, пропукване и кървене, продрискванe, подпръцквaне и т.н. моментуми повреме на анaлния полов акт. Там си доказан експерт!
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ти какво, толерираш джезвета с кокали с грозни мутри.Защото ти ако само гледаш хората по слабост ми..много ти е ниска летвата.Ще ти пише "ламби" абсолютно неграмотни. А душата сърцето, излъчването действията?Липсата на ценности изкривява самосъзнанието и представата за нещата у заобикалящата ти среда.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Авторката някой да ти е искал психологията? Да те е провъзгласил за психоаналитик,диетолог? Всеки е свободен да се храни,така както той желае.Както неговия организъм и тяло се нуждае.Ти ...коя си че ще казваш кой е здрав,щастлив?
И какво и как да мисли?Това си е тяхна работа.
2
0
 
8
 
! Отговори
Отдавна е доказано преди 10 месеца
Ако е решила, ще постигне добър външен вид.
Но какво ще установи след това?
Момчетата са си същите и, което е най-странно, установено е, че дори и при значителна промяна на външния вид, човек (независимо дали е жена или мъж) продължава да привлича същия тип хора от другия пол, каквито са го харесвали и преди промяната.
По-добрият външен вид ще ти даде по-добро самочувствие, а вероятно и по-добра здравословна кондиция. Но няма да те направи по- чаровна (чаровен), това зависи от други неща.
1
1
 
3
 
! Отговори
лято преди 10 месеца
мантрите са самонавиване за луди

Любовен хороскоп за 22 – 28 октомври
Любовен хороскоп за 22 – 28 октомври

Любовен хороскоп за 22 – 28 октомври

Какво да направите, ако сте готови да опитате отново след изневярата му
Какво да направите, ако сте готови да опитате отново след изневярата му

Какво да направите, ако сте готови да опитате отново след изневярата му