Положителни мисли, които ни правят по-здрави

Как да преминете с лекота към здравословното хранене
19 ное 2017 22:05, Михаела Лазарова
7
Положителни мисли, които ни правят по-здрави
Снимка: unsplash

Поддържането на добра фигура, здравословно тегло, изисква ежедневни усилия. Силната воля е тази, която ни помага да вземем правилното решение пред сочен плод или любимата ни поничка. Истината е, че преминаването към трансформацията, наречена здравословно хранене и отслабване, е трудно.

Винаги намираме извинения това да не се случи, докато не осъзнаем, че не изглеждаме, но и не се чувстваме добре. Ако вие сте от тези, които са решили да предприемат тази решаваща стъпка на промяна в техния живот, споделяме 5 мантри, които ще ви помогнат да постигнете целите си.

Моето тяло ще става все по-силно, по-изящно и по-здраво всеки ден

Опитайте се да си представите действителните промени, които се случват в тялото ви, когато кажете това. Също така, опитайте да визуализирате как тялото ви ще се чувства и изглежда, когато достигнете целта си. Тази мантра трябва да си казвате всеки ден, дори по няколко пъти.

Редуцирам телесното си тегло с любов и доброта

Това може да се окаже трудно в първите седмици на вашата промяна, тъй като много хора имат нездравословна връзка с храната и приемат телата си като техен враг. Но ако искате да постигнете желаните резултати, от ключово значение е и да мислите и да се отнасяте към тялото си с любов и ежедневна грижа.

Опитайте се да прекарвате по няколко минути пред огледалото и да отправяте към него дори само оценки, дори и все още да не сте постигнали желаното.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До Додоне барай какичка че ше едеш дървото, ей!
5
0
 
3
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Мишe, какви са тия глупости които пишеш от известно време насам? Социално инженерство - детективство на изневерите, положително мислене сега, ...ще съм откровен - не ти се удава! По добре си пиши за това, за което всички знаят, че те бива - а именно, аналeн секc, aнус-пенетрация с разтягане на кожата, пропукване и кървене, продрискванe, подпръцквaне и т.н. моментуми повреме на анaлния полов акт. Там си доказан експерт!
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти какво, толерираш джезвета с кокали с грозни мутри.Защото ти ако само гледаш хората по слабост ми..много ти е ниска летвата.Ще ти пише "ламби" абсолютно неграмотни. А душата сърцето, излъчването действията?Липсата на ценности изкривява самосъзнанието и представата за нещата у заобикалящата ти среда.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Авторката някой да ти е искал психологията? Да те е провъзгласил за психоаналитик,диетолог? Всеки е свободен да се храни,така както той желае.Както неговия организъм и тяло се нуждае.Ти ...коя си че ще казваш кой е здрав,щастлив?И какво и как да мисли?Това си е тяхна работа.
2
0
 
8
 
! Отговори
Отдавна е доказано преди 6 години
Ако е решила, ще постигне добър външен вид.Но какво ще установи след това?Момчетата са си същите и, което е най-странно, установено е, че дори и при значителна промяна на външния вид, човек (независимо дали е жена или мъж) продължава да привлича същия тип хора от другия пол, каквито са го харесвали и преди промяната.По-добрият външен вид ще ти даде по-добро самочувствие, а вероятно и по-добра здравословна кондиция. Но няма да те направи по- чаровна (чаровен), това зависи от други неща.
1
1
 
3
 
! Отговори
лято преди 6 години
мантрите са самонавиване за луди