Идеални хора няма! 7 грешки, които всяка снаха допуска

От самото начало очаквате лоши отношения със свекърва си
21 ное 2017 09:00, Михаела Лазарова
5
Идеални хора няма! 7 грешки, които всяка снаха допуска
Снимка: outnow.ch

След като се омъжат, повечето жени изпитват силен първоначален порив да се докажат като съвършените снахи. Идеални хора няма, бъдете наясно с това.

Желанието да се представите като перфектна съпруга пред новото си семейство по съпружеска линия надали би било посрещнато позитивно. В повечето случаи се тълкува като натягане и излишна надпревара.

Така възникват проблемите и неразбирателствата. Винаги ще има за какво да се сдърпате със свекървата си. В даден момент съпругът ви ще се озове между чука и наковалнята. Да вземе нечия страна е не просто трудно, а ужасно нередно. Все пак вие и майка му сте най-близките жени в живота му.

За да избегнете тези и още куп неприятни ситуации със свекървата си, като снаха трябва да се предпазвате от допускането на следните грешки:

1. Да сте прекалено чувствителна.

Не се засягайте при всяко хапливо подмятане от страна на свекървата. Някои жени трудно приемат избраниците на синовете си и това е напълно нормално. Ако се засягате дълбоко от всяка дума и скачате веднага в своя защита, няма да се спогодите.

2. Виждате различията си като недостатъци.

Различните хора от различни семейства с различни традиции нормално имат и различни виждания по въпросите в живота. Няма грешни и верни схващания, има различни гледни точки. Научете се да уважавате разбиранията на новото си семейство и очаквайте същото от тях.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Идеална свекърва? преди 1 година
За това понятие има дефиниция: "С катинар на устата и кънки на краката!" Тоест, да си мълчи и да шета чевръсто, а когато усети, че е присъствието й е нежелателно, да се оттегля бързо.

Много свекърви обаче смятат, че тази дефиниция описва идеалната снаха. Ето така възникват противоречията. :))
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А когато свекървата те посреща "на нож", тогава какво правим?
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако две поколения живеят под един покрив, проблеми ще има, дори и да са най-възпитаните и толерантните.
Или пък едното поколение трябва безропотно да следва повелите и капризите на другото поколение, но това рано или късно ще доведе до някаква криза.
Много от младите двойки у нас, за съжаление, не могат да си позволят отделно жилище. Ако се опитат да бъдат самостоятелни, често пъти единият започва да съжалява за удобствата, които има при мама и се прибира у дома. Другият го следва с нежелание.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Основният проблем е, че родителите които имат вече пораснали деца ни ги оставят да живеят собственият си живот. Искат да диктуват всичко, месят се и от там идват проблемите. Като се роди детето с желанието си да помогнат се месят и знаят всичко. Това са проблемите.

Памела Андерсън: Най-лошите любовници гледат порно
Памела Андерсън: Най-лошите любовници гледат порно

Памела Андерсън: Най-лошите любовници гледат порно

3-дневен детокс с вода с чия и лимон
3-дневен детокс с вода с чия и лимон

3-дневен детокс с вода с чия и лимон