Как да спечелите любовта на жената Стрелец?

Правило №1: Бъдете забавни и интересни!
23 ное 2017 09:15, Михаела Лазарова
5
Как да спечелите любовта на жената Стрелец?
Снимка: Reuters

Правилото номер едно за привличане на жената Стрелец е да я накарате да се смее. Управляван от Юпитер, богът на веселието, Стрелецът е известен със своето възторжено, донякъде своеобразно чувство за хумор.

Жените, родени под този знак, търсят партньор, който да е в унисон с техния шеговит поглед към живота. В живота ѝ нямат място хората, които са агресивни, постоянно оплакващи се. Ето защо, за да съблазните жената от тази зодия, останете положителни, весели, усмихвайте се.

Друго, което трябва да знаете за същността на тази жена е, че тя много държи на честността. Бъдете открити, дори да ви е трудно и тя ще ви уважава. Не се преструвайте на нещо, което не сте, защото много бързо може да излезете от нейния живот, ако ви хване в лъжа.

Жената Стрелец би се впечатлила, ако говорите увлекателно, интелигентно и имате широки познания. Въпреки любовта си към шегите и лекомислието, Стрелците са доста интересни и имат нужда да се обграждат с такива личности.

За жените представителки на зодията е от съществено значение да се наслаждават на стимулиращи дискусии за смисъла на живота. Не биха и помислили да създават връзка с някого, който не споделя техните етични и морални ценности.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Здравото разлюшкване- това обичат!Знаеш ли как да ѝ бъркаш под полата,ще те чака като куче пред вратата!Моята стрелкиня, в частност, ме гонеше около фотьойла със смъкнати до коленете ***)
2
1
 
5
 
! Отговори
Истински преди 6 години
Големи глупости са Всички написани неща по повод астрологията. Нямат връзка небесните тела с хората. И едните и другите са създадени от НЯКОГО като се замислим, случайности в света ни няма. Има много измислени и лъжливи неща (дяволски практики) в който хората се подвеждат и сляпо вярват!
1
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Големи глупости и простотии. Това което сте написали за жените стрелци е пълна измислица. Държат на честността, но само от отсрещната страна, а в същото време те са толкова фалшиви и така театралничат, че ще ви завъртят главата (и двете). До сга съм имал 2 с тази зодия и повече не искам да чуя за жена стрелец. Много са зле. Много!