Навиците, които ни правят по-харесвани

Усмивката е онзи аксесоар, който не бива да слиза от лицата ни
24 ное 2017 10:00, Михаела Лазарова
4
Навиците, които ни правят по-харесвани
Снимка: unsplash

"Когато излъчвате увереност, това е привлекателно за другите хора и ги кара да искат да работят с вас и да прекарват времето си с вас" – Емануел Шрики

Да бъдеш привлекателен е нещо повече от външен вид. Привличането също зависи до голяма степен от нашите жестове, маниери, комуникативни умения. Никой не е идеален, но има някои навици, които ако успеем да развием в себе си, бихме могли да бъдем по-харесвани от околните. Вижте 4 от тях.

Бъдете добър слушател

Хората обичат да се чувстват чути и разбрани. Да бъдете добър слушател е едно от най-привлекателните качества, което човек може да има, защото гарантира, че можете да създавате връзки с хората. Показвайки се като добър слушател, означава че сте и добър комуникатор, което е много важно в процеса на работа и завоюване на нови позиции, когато създавате любовни взаимоотношения.

Любезност

Любезността е друго изключително привлекателно качество, което човек е добре да развие в себе си, за да бъде харесван. Когато показвате доброта, хората ще се чувстват привлечени към вас. Любезността е вид позитивност, която кара другите да се чувстват ценени, уважавани.

Освен това, хората винаги са по-привлечени към тези, които са добронамерени. Ще бъдете изненадани колко по-щастливи ще се чувствате, когато сте любезни с хората край вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Взимайте минималната като full stack developer, защото нямате връзки да се уредите другаде, да ви видим колко ще се усмихвате, без личен живот....
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тизи е млад меринджей...
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само не е ясно, този с брадата дървосекач от Коми ли е или съвременен млад човек?
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това е самата истина