Седмичен любовен хороскоп за 27 ноември – 3 декември 2017-а

Романтика за Раците, инвестиционни дилеми за Телците
27 ное 2017 08:37, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 27 ноември – 3 декември 2017-а
Снимка: pexels

През последните дни на ноември романтиката може да бъде по-малко, отколкото ни се иска. Ще трябва да обърнем внимание на комуникацията. Ретроградната позиция на Меркурий и пълнолунието ще доведат до интересни събития. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Любовната магия за Овните ще продължи и през тази седмица. Искате още повече приключения. Копнеете за свобода, промени, за надграждане на любовния ви живот. Ако имате идея за пътуване, сега е моментът да поканите любимия човек или някого, който е привлякъл вниманието ви. Ако сте необвързани, романтичните перспективи са край вас, огледайте се.

Телец

Обвързаните представители на зодията ще мислят извън рамките. Ще ви вълнуват въпроси свързани с пари. Бъдете внимателни при инвестиции и единни при взимането на решения. Ако се появят разногласия, прехвърлянето на вина не е добър вариант за комуникация.

Близнаци

Близнаците ще проведат сериозен разговор с половинката си. Внимавайте как предавате мислите си, за да не останете погрешно разбрани. Наслаждавайте се на минутите заедно и отложете взимането на важни решения. Разговорите на сериозни теми бързо ще се превърнат в словесно бедствие. Ако сте необвързани, някой от обкръжението ви може да покаже интереса си към вас. Действайте бавно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
..... преди 6 години
измислици..