Какво ни очаква в годината на Жълтото земно куче?

Китайската нова година ще настъпи на 16 февруари 2018-а
28 ное 2017 09:23, Михаела Лазарова
5
Какво ни очаква в годината на Жълтото земно куче?
Снимка: Reuters

На 16 февруари 2018 година ще настъпи китайската нова година. Според календара, след влиянието на Петела, ще трябва да посрещнем Жълтото земно куче. Всеки ще се надява на повече късмет и благоденствие.

Какъв ще бъде късметът за китайските зодии в годината на Жълтото земно куче, може да видите в следващите редове.

Ако не знаете кой е вашият китайски зодиакален знак, тук може да видите кои рождени години към кой знак спадат.

През 2018-а Кучетата ще могат да изживеят тази година пълноценно и да осъществят най-смелите си идеи, ако се научат да слушат съветите на близките хора и интуицията си.

Що се отнася до Плъховете, те могат да започнат нови проекти, дори и най-рисковите, но като се вземат предвид предишните грешки и проблеми, които са им се случили. По-малко думи и повече усилия, това трябва да е тяхното мото. Само така ще постигнат успех в годината на Жълтото земно куче.

Биковете трябва да обърнат внимание на своите близки, които повече от всякога ще се нуждаят от подкрепата им през новата година. За да създадат добра атмосфера за бъдещето, те ще трябва да бъдат по-близо до семейството и приятелите си, които ще изиграят ключова роля в успехите им.

За Тигрите се очертава много добра година за създаване на семейство или за увеличаване на потомството ви. Но трябва да работите упорито и да се научите да разбирате близките хора, които се опитват да предадат своите идеи за живота.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
звиздитеМиГуГоворя преди 6 години
Българите ги очаква да живеят като кучета.
3
0
 
4
 
! Отговори
Путин преди 6 години
Сития на гладния не вярва. Буд здаров.....
2
5
 
0
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
Хайде стига с тези опорки, колко сме били зле. Пенсия 260 лв. Вие в Санкт Петербург поне намерете някой, който да ви каже истината за България, смешни станахте!!!
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ни очаква в годината на Жълтото земно куче?............с тази пенсия от 280 лв. - какво ли,освен кучешки студ и кучешки глад ?