Любовните съвети, които не бива да следвате

Един от тях: Мълчи си, за да не влошиш нещата!
8
Любовните съвети, които не бива да следвате
Снимка: unsplash

В любовта често се изкушаваме да търсим съвети от семейството, приятели, интернет... Въпреки близките ни да искат да покажат своята подкрепа, възможно е да получим от тях объркващи съвети. Споделяме 5 погрешни вярвания за любовта, които могат да разрушат всяка връзка.

"Трябва да намериш по-добра възможност!"

Ползите, скритите интереси, никога не могат да бъдат добра причина за започване или прекратяване на връзка. Ако единствено изгодата от по-добра материална среда ви води, това може да унищожи връзката или брака ви и няма да ви донесе щастието, което сте си представяли.

"Покажете му кой е водещият. Не му позволявайте да ви води за носа!"

В една връзка, партньорите имат различни отговорности и е напълно нормално да се дава водеща роля във взаимоотношенията от време на време. Само взаимното разбирателство и уважение водят до успешен брак и го правят по-стабилен и рационален.

Не бива да има съревнование, желание да се наложиш над другия. Сплотеност и ангажираност на двамата партньори по всички въпроси на връзката. Това е ключът към щастието.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Найди и каза нейна приятелка е.Време да се омъжиш не по любов ,А по сметка! И да!
6
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То е смях търся _мъж да е бебе ... котка и декоративно куче!!!.Шест брака направих поради този факт.Но се оказват луди ...,луди жаби.Аз съм вярна жена.Защо ли !? Всички ги обичам лудо! Една моя гъъърллл ми каза една вечер стигааа се отдава толкова.... Не те заслужават!
5
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вдига му телефона.Но тя не знае тази че тази която му звъни му е била някога жена.
4
2
 
9
 
! Отговори
?! преди 6 години
Съветът "Трябва да е много романтичен" нещо не мога да си го представя в наше време.Да е стабилен, да е сериозен, да я уважава, да не е пияница - това го чува всяко момиче, докато получава съвети как да си избере съпруг.Но "да бъде много романтичен" - това мога да си го представя само като съвет, даден от 12-годишна ученичка на друга нейна връстница, докато си фантазират в какво момче ще се влюбят, когато пораснат.
3
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каза телефона.Е аз съм ...баба Меца да кажем.Той като не бива,как !?
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Водещ?! Ние обичаме да сме си самодостатъчни.А не да сме доминатна.
1
2
 
12
 
! Отговори
Преди време чух преди 6 години
лелка да съветва момиче:"Не изпускай този, пък появи ли се нещо по-добро, има и развод!" Така съветват дъщерите си някои уж много солидни и почтени госпожи.Кой да бъде водещ?Още при подписването на граждански брак се дебнат един друг, всеки един се стреми да настъпи другия, за да командва после.Да си мълчи ли? Как си представяте Пена да си затрае?:)Да не му проверява телефона?Това зависи от характера и възпитанието на жената, но за съжаление честните и наивни жени често се оказват измамени