Каква личност сте според формата на лицето

Има няколко различни форми на лицето, вижте!
3
Каква личност сте според формата на лицето
Снимка: Reuters

Кога бе последният път, когато обърнахте внимание на формата на лицето ви? Контурите на лицето са единия от външните белези, по които се различаваме. Всеки от нас е уникален и интересен.

Има няколко различни форми на лицето, всяка от която има своите положителни и не толкова красиви линии. Знаете ли, че формата на лицето може да разкрие донякъде каква личност сте?

Квадратна форма на лицето

Хората с квадратни лица могат да бъдат идентифицирани чрез силните си челюсти и широки чела.
Ако сте с такава форма на лицето, към вас се присъединяват и Камерън Диас и Анджелина Джоли. За вас може да се каже, че сте родени лидери, склонни сте да се справяте по-добре от останалите в състояние на стрес. Също така изпъквате с остроумие и поставянето на големи цели.

Овална форма на лицето

Ако имате овална форма на лицето, знайте че вашите контури са едни от най-често срещаните. Пропорционална, тази форма на лицето позволява гъвкавост при избора на прически. Хората характеризиращи се с такова лице са прагматици и имат високи очаквания за себе си и другите. Бионсе и Елизабет Тейлър отговарят на категорията за овално лице. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да то и за това най-добрите културисти са с квадратни лица тестостерона и е висок Анджелина също става за културистка :)(