На седмото небе... 15 малки жеста на любов

Ако не полагаме усилия за връзката, рутината ни превзема
Обновена: 3 дек 2017 22:55 | 3 дек 2017 22:55, Михаела Лазарова
6
На седмото небе... 15 малки жеста на любов
Снимка: Pexels

Всяка връзка започва с романтика, страст... На седмото небе сме, а с времето тази любовна еуфория ще утихне.

Вярваме, че тази ни връзка ще задържи за по-дълго време страстта си, но ако не полагаме усилия, рутината ни превзема и дори може да започнем да се отдалечаваме с партньора.

Споделяме 15 малки жеста на внимание, които ще запазят топлината във връзката ви.

1. Похвалете съпруга си за нещо, което на пръв поглед ви се вижда глупаво, например за това, че ви е помогнал със слагането или вдигането на масата.

2. Вземете едно от задълженията на партньора си. Сменете крушката в кухнята с нова, заведете децата на училище, гответе по-често, разходете кучето.

3. Купете любимия си десерт на любимия човек без особени причини. Просто ей така, за да видите усмивката на лицето му.

4. Оставете мило послание на партньора написано върху малко листче. Може да го залепите на чашата за кафе, на кафема шината, да го оставите на тоалетката, възглавницата.

5. "Радвам се, че си част от моя живот". Всеки има нужда да го чуе, защото не бива да се приемаме един за друг като даденост.

6. Позволете на половинката да избере кой филм ще гледате в петък вечер.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
8
 
! Отговори
Не и у нас преди 6 години
...устроила истеричен скандал на мъжа си, когато той й съобщил, че е резервирал маса за двама в уютен ресторант, за да отбележат с тази вечеря 20-тата годишнина от сватбата им.Тя се хвалеше на съседките, "Да има респект и друг път да не си позволява да предприема нещо, без да ме попита предварително! Защо да харчим излишни пари?" Знае се, че тази жена е много стисната, но е и простовата. Съпругът е фин човек от интелигентно семейство, Бог знае как се е оженил за тази.
1
3
 
6
 
! Отговори
Не и в Бг преди 6 години
2. Вземете едно от задълженията на партньора си. Сменете крушката в кухнята - задълженията на бълг.мъж у дома и без това са малко, та оставаше още и крушките да сменяме вместо него. Не че не го правим, де! Той нали е зает да гледа мач!3. Оставете мило послание на партньора, написано върху малко листче - познавам една, която практикуваше това. Свекървата ехидно я подиграваше. После и любимият съпруг започна да се надсмива над тези мили жестове.11. Знам една, която устрои истински истеричен.....