4 урока за любовта от... Хари и Меган

Щастливи в любовта! Какво може да научим от тях?
8
4 урока за любовта от... Хари и Меган
Снимка: Reuters

Откакто стана ясно, че принц Хари и Меган Маркъл ще се оженят през пролетта, не можем да спрем да се радваме на тяхното влюбено сияние. Очарованието, което излъчват като двойка е повече от романтично.

Във видеото, в което двамата дават първото си официално интервю пред BBC като бъдещо семейство, личи романтичната любов, която ги свързва. Не могат да спрат да държат ръцете си с вплетени пръсти, нито да откъснат поглед един от друг.

За да сте щастливи в любовта като Хари и Меган, вижте какво можете да научите от тяхната връзка.

1. Приятелите ви могат да ви помогнат да откриете любовта.

Може да ви се струва старомодно да отидете на уредена от приятели среща, но кралската двойка не се срамува от това. Хари и Меган споделиха, че са се запознали на среща, подготвена от техни приятели, които ги запознали.

За разлика от романтиката в интернет и сайтовете за запознанства, при които няма общности от познати хора, които да ви дадат обратна връзка за човека, с когото се срещате, приятелите могат да са ви от огромна полза в преценката на човека.

Вземете пример от Хари и Меган и не се сърдете следващия път, когато някой ваш приятел се опитва да ви сватоса. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Американска курва преди 6 години
По-скоро ни трябва само 1 урок и то е мъжът ти да е принц на най-богатата кралска фамилия.Пс:Тоя принц и много *** има толкова много млади красиви момичета ,а той намери тоя американски *** при това и дърта .Тая е Сара Фъргюсън номер 2 .Язък поне брат му Уилям улучи на жена.
6
1
 
1
 
! Отговори
11 преди 6 години
тез па кви са?
5
0
 
3
 
! Отговори
Дони преди 6 години
Хари си знае работата.Ще си вземе изпитана и опитна мацка.Тя вече е опитала всичко и в любовта и брака.Изобщо е планирала всичко.Ще падне голям сеир и големи пари!
4
0
 
7
 
! Отговори
Хипотеза преди 6 години
Специално била подготвена срещата, на която са ги запознали...Още когато се заговори за възможен брак на тези двамата, си помислих, че това е предварително планиран популистки ход, чиято цел е да увеличи симпатиите към монархията - виждате ли, прабабите й са били робини, а тя ще се омъжва за принц; мулатка може да стане снаха на кралицата, та дори и да е разведена!Въпреки чара на Кейт, дали щяха да я допуснат до Уилям, ако не беше внучка на еврейка и на миньор?Но това си е тяхна работа.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз ще ви кажа 4-те урока на любовта, 4 пъти пари. То и нашите шведи го казват, нищо че не са със синя кръв. Има пари има любов, нЕма пари, нЕма любов.
2
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
за какво занимавате бьлгарите с тези безделници какво ни интересува негьркатаза кого се жени
1
3
 
13
 
! Отговори
Момо преди 6 години
Аре стига вече!Нито сме английска колония, нито сме били такава. Какво ни интересува връзката на някакъв английски принц?