Седмичен любовен хороскоп за 4 – 10 декември 2017-а

Секси вибрациите са навсякъде за вас, уважаеми Раци!
0
Седмичен любовен хороскоп за 4 – 10 декември 2017-а
Снимка: pixabay

В първата седмица на декември ще усетим ретроградното влияние на Меркурий. За някои представители на зодиака това означава повече конфликти, разминавания с мнението на половинката. Но новият месец ще започне и с повече сексуални вълнения. За кои зодии, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Уважаеми Овни, събудете се, защото декември започва за вас с много страст. Изкушенията ще ви преследват, а вие ще имате желание по-често да оставате насаме с любимия човек. Настроени сте романтично, Вселената ще помогне за подобряването на сексуалния ви потенциал и така ще се задържите чак до 26 януари 2018.

Телец

Телците ще положат доста усилия да направят нещата между тях и партньора още по-интересни. Ще покажат, че сексът за тях е приоритет и ще стоят далеч от проблемите. Искате да имате още по-силни и вълнуващи моменти, сексуалната ви връзка да достигне нови нива. Не само сте амбициозни в тази посока, но и ще успеете да постигнете любовните си цели.

Близнаци

Миналата седмица Меркурий зае ретроградна позиция в партньорския ви сектор, но неговите неблагоприятни влияния в любовния живот ще започнете да усещате тази седмица. Един разочароващ разговор в сряда, може да ви накара да се чувствате така, сякаш се разминавате с половинката си.

Най-добре е да не повдигате теми, които не резонират с любимия човек. Никога няма да бъдете на едно мнение по всички въпроси. Бъдете реалисти и избягвайте споровете тази седмица. Ако сте необвързани, секси среща с колега ще остави във вас желанието за още.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари