Секс ходове за повече страст

Изкажете желанията си
33
Секс ходове за повече страст
Снимка: pexels

Добрият и редовен секс носи много ползи за здравето. Той облекчава стреса, повишава имунитета, подобрява съня, действа благоприятно на сърдечносъдовата система.

Пълноценните сексуални отношения подобряват и отношенията във връзката. Тя става по-здрава и дълбока, ако редовно имате сексуален контакт с партньора си. Този контакт, разбира се, трябва да е придружен с комуникация и близост, които да носят цялостно удовлетворение от връзката.

Изследванията показват, че двойките се чувстват по-удовлетворени от връзката си дори до 2 дни след като са правили секс. Това означава, че интимният контакт има своя положителен отзвук във времето. Възползвайте се от това.

Сексът помага да увеличите щастието си като двойка, стига между вас да има комуникация и доверие, смята професор Лори Минц, специалист по психология от Университета във Флорида.

Как можете да увеличите удовлетворението си от интимния си живот във връзката? С някои специални секс ходове.

Кои са те?

Докосвайте се често по време на секс

Не правете секс механично и машинално. Двойките в дълготрайна връзка познават движенията си в леглото и могат да ги предсказват. Това води до утихване на страстта и загуба на желание за секс.
От друга страна обаче, докосването, галенето, милването и притискането до тялото на партньора изразява емоционална близост, която скрепява връзката и изглажда проблемите между партньорите. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: сексвръзкиинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютно съм съгласен, че cekca трее да е редовен, но важното е да е с различни партньорки. С евентуални повторения с по-способните участнички. И разбира се без никакви ограничения в името на възпитанието и целомъдрието.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко това1 казаното в текста, ние го знаем.Но онова горе на снимката не е секс, а акробатика. Не, мерси!