Как да не напълнеете по празниците?

10 трика, с които да останете в добра форма
7
Как да не напълнеете по празниците?
Снимка: pexels

Сезонът на коледните и новогодишните празници е белязан от вкусно празнично преяждане. Трудно се устоява на уханието на празничните обеди и вечери. Когато човек се старае да отслабне или да контролира теглото си, по празниците изпада в голямо затруднение.

Какво трябва да правите, за да не напълнеете по празниците?

1. Донесете си междинни закуски за похапване. Няма лошо да поднесете на домакините пресни зеленчуци и плодове, които да се поставят на масата като допълнение. Наблягайте на тях, за да спестите приетите калории.

2. Направете си купа с полезни храни, докато печете. Така ще залъгвате глада си, хапвайки хрупкави пресни зеленчуци и няма да посягате към печивата още преди да сте ги сложили на масата.

3. Отидете на шопинг. Това ще ви раздвижи и ще изгори калории.

4. Не спирайте да се движите. Предстои ви голямо празнично ядене. Затова използвайте всяка свободна минута да се движите повече и да горите калории.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да разбера защо, по дяволите, хората свързват празниците с едно безконечно плюскане?! Аз си хапвам нормално, почивам си, излизам с приятели напред назад и всичко е ок :)
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не яжте !!!
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шефа се грижи за нас да не надебелеем затова не ни дава нищо за Коледа.И така по този начин, естествено че няма да напълнеем, като си броим стотинките.Вместо да ядем свински котлети с картофена салата ще ядем свински уши със зеле и моркови!
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
големи християни и моралисти на коледа само за плюскане а се правят *** моралисти гейовете им били проблема
3
3
 
4
 
! Отговори
Бел Дебел Лебед преди 6 години
Браво бе, Мишe! Голяма кулинарка си станала, на стари години! Щом вече не правиш промоции на любимия ти незабравим аналeн секс, значи ти е минал мерака и сега си кулинарка! Само една забележка към теб- единствения начин да се отслабне и да не се надебелява е да се спре храната! Да пропагандираш отслабване с повече плюскaне е безумие!
2
1
 
12
 
! Отговори
Проверено и доказано преди 6 години
Танци, танци, танци, танци!Също така, празнуване не означава от Коледа до 2 януари само да се спи и да се яде! Всеки ден излизайте на разходка, а още по-добре ходете и на излети сред природата.
1
1
 
12
 
! Отговори
тнт преди 6 години
Това са илюзии. Единственият начин да не напълнеете по празниците е някой да ви отвлече и заключи в празно мазе за 1-2 седмици.