Как да спечелите любовта на жената Водолей?

Не разкривайте всичко за себе си още от самото начало
9
Как да спечелите любовта на жената Водолей?
Снимка: Reuters

Представителите на зодия Водолей са силно привлечени от хората, които се открояват в тълпата. За да привлечете вниманието на жената представителка на тази зодия, ще трябва да изпъкнете с индивидуалност пред всички останали.

Обърнете внимание на начина на обличане, но добавете нещо, което да показва вашия собствен стил. Когато разговаряте с жената водолей не пестете интересното за себе си, за нея е важно да ви опознае добре.

Първата ви крачка трябва да бъде създаването на взаимоотношения на приятелско ниво. Това ще увеличи шансовете ви да спечелите и любовта ѝ на следващ етап.

Водолейките рядко влизат в любовна афера с някого, с когото вече не са добри приятели. Не правете нищо трудно за себе си, опитвайки се да скочите в леглото с това момиче твърде скоро. Бъдете търпеливи, джентълмени, забавлявайте я и направете разговорите ви вълнуващи.

Никога не допускайте грешката да се опитвате да ограничите по някакъв начин жената Водолей. Отнемането на свободата ѝ може да бъде прието като заплаха, а Водолейката е бунтарка. Тя не търпи контрола, манипулациите, проявите на ревност...

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Занесете й една кофа с вода...
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По принцип Водолейките са физически красиви и изящни жени.С природен интелект и доста добра ерудиция, но не обичат "клетките" дори и златни.Иначе са доста палави и обичат да експериментират в леглото, стига да ги предразположите.За децата си ще ви разкъсат, обичат семейството, но имат нужда от повечко свобода.Не търпят ревниви мъже около себе си!Раците също са красавици!
5
3
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
С една водолейка едвам издържах 20 години. С кеф се отървах, сега съм с жена Телец, ами добре,че има повтория за да има оправия !!!
4
7
 
3
 
! Отговори
бай ПЕТКО преди 6 години
До 3 Запомни, че Водолей може винаги вода да ти подлей... Много са хвърчащи
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм Телец, мъж, и най-голямата ми любов беше една Водолейка, помакиня, от Настан. Кате, обичам те още. М. от П.
2
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
само картинките и снимките Ви са истински!
1
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да сте потенциален алцхаймер пенсионер и зодия телец - за справка КлОуни и плевнелиев.