5 реплики, които ще направят любовта ви по-силна

Задължително обърнете внимание на малките детайли
10 дек 2017 11:41, Михаела Лазарова
6
5 реплики, които ще направят любовта ви по-силна
Снимка: pexels

Любовните връзки са съвкупност от емоции, чувства, отдаденост, понякога егоизъм, доверие или липса на такова... Всяка следваща връзка се отличава от предишната, но във всички ключово място заема комуникацията. Ако от самото начало не се поставят нейните стабилни основи, след това е трудно да поправим грешките в общуването.

Затова обърнете внимание на малките детайли, на начина, по който се държите с любимия човек и не забравяйте да си казвате тези 5 реплики.

"Добро утро"

Какво е първото нещо, което сутрин си казвате с половинката? Защо не опитате да започнете сутринта с едно "Добро утро", да приготвите закуска за двама ви, независимо че това е задължение на половинката ви например, да изпиете кафето си с усмивка. Обърнете внимание на половинката си и на вас, въпреки динамиката на началото на деня.

"Добра сутрин, любов моя!"... Прегръдка... Идеалният старт на деня, положително начало, което ще ви зареди с приятни емоции. Тези от вас, които са започнали връзка отскоро е хубаво да продължат да се събуждат с тази нагласа не само в началото на взаимоотношенията им.

"Съжалявам"

Трябва да знаете, че любовта не се гради върху гордост, его, егоизъм, защото ако гордостта вземе превес във взаимоотношенията, то те са обречени на провал. Разбира се, има ситуации, в които трябва да запазите достойнството си, но тук не става въпрос за тях, а за някои малки ежедневни моменти.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Духни ми под наклон" е най-удохотворяващата. Тази реплика ще ви изстреля в космоса.
4
0
 
3
 
! Отговори
Любов неразбиваема преди 6 години
Груйо пристига от работа и вика още от вратата:- Пеноооо, дай салатата! Сипи ракията!- Припкам Груйо, припкам! Чекам те диван-чапраз с готова салата и студена ракийка!- Браво Пенке, ти си номер едно! Ела да видиш що съм ти купил, денеска вземахме премия!Размяната на тези реплики им гарантира вечна любов и разбирателство.
3
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Марш при онази къде е от Аушвиц. Къде се храни като в казармата по веднъж на ден.Тя ще го вземе.Много боли,когато една жена не те ще вече,тежко е!Стара Българска приказка:"Късно Душо за романтика!"
2
5
 
10
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 6 години
До АнонименЗа туй така си говорете само с любовницата и то ако е нова!
1
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Съжалявам"? Ссстига беее. Това жените най-много мразят да чуят от своя приятел, съпруг. И не става въпрос за его, а за позиция. Значи ти си решил да направиш нещо и след това й казваш съжалявам? Мъж ли си , какъв си? Не да съжаляваш, а да поправиш грешката си-това е важното. Това е мъжка постъпка, а не курвeнското..съжалявам!