Сексуална несъвместимост? 8 причини една жена да изневери

Искат да сложат край на връзката, но не се решават
14 дек 2017 23:00, Михаела Лазарова
24
Сексуална несъвместимост? 8 причини една жена да изневери
Снимка: Reuters

Погрешно разпространено е схващането, че предимно мъжете изневеряват, защото им е слаб ангелът.
Жените изневеряват не по-малко от мъжете, но по други причини. Чувствата при дамите са един от основните фактори за изневяра.

Смята се, че при мъжете преобладава физическото изкушение, но изследванията показват, че и при тях в основата са емоционални липси във връзката, които подтикват към прегрешението.

Кои са причините една жена да изневери на половинката си?

1. Не усеща емоционалната връзка. Жените имат нужда да чувстват свързаност на духовно ниво със своите партньори. Ако забележат емоционално отдалечаване или неразбиране, те се отдръпват и го търсят другаде.

2. Не се чувстват оценени и уважавани. За една жена е от огромно значение партньорът ѝ да я цени и обича такава, каквато е. Ако усети настъпило подценяване или приемане за даденост, тя се дистанцира.

3. Чувстват се несигурни във връзката. Ако партньорът им дава прекалено много поводи за ревност и съмнение, жените стават раздразнителни, мнителни и обръщат погледа извън връзката.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
хурве преди 6 години
това са само част от оправданията, причината е вътре в тях но не им харесва ... а няма как да се чувстват виновни, жени са, по лесно е друг да е виновен
12
0
 
1
 
! Отговори
САМО ОСЕМ ? преди 6 години
Не са осем причините а са безкрайни .
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е нужно да има причина, така и хрумнало просто в момента, то много акъл не требе
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кои са причините една жена да изневери на половинката си? Да видим:1. Не усеща емоционалната връзка. Или се чувства че е обсебена и има нужда от пространство.2. Не се чувстват оценени и уважавани. Или им е омръзнало да ги поставят на пиедестал и да ги прехвалват.3. Чувстват се несигурни във връзката. Или връзката за естествена даденост.4. Има страх от обвързване. Или просто вече е обвързана.5. Сексуална несъвместимост. Не може всеки месец секс.6. Търсят по-добър. Този не ги заслужава. ....
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жените изневеряват защото са... Хора... Мъжете по същата причина. Аз се въздържам, обаче. Предпочитам да ми е чиста съвестта. Доколкото я имам. По - скоро, гледам да не причинявам на другите това, което не желая да ми причиняват. Но нямам проблем с несиметричните отговори.
8
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъвто и да си, дори перфектен, жената все ще намери причина да изневери. Например, че не си някак си ... по друг, видиш ли?!
7
2
 
5
 
! Отговори
АГЕНТ ТЕНЕВ преди 6 години
КАКВОТО И ДА ВИ ГОВОРЯТ ДА ЗНАЕТЕ,ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ.....
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжете се възбуждат предимно от визуални стимули - например порно филми.Жените се възбуждат предимно от физически контакт - допир, докосване, прегръдка... Например - еротичен интимен танц.
5
0
 
23
 
! Отговори
Gogo преди 6 години
Всичко в една връзка е взаимно уважение и любов между двама. Ако това го има всичко останало се нарежда от самосебе си
4
5
 
11
 
! Отговори
За отмъщение! преди 6 години
Ако разбере, че той е изневерил, а тя е вярвала, че е за него единствена, обожавана и уважавана, ще му кръшне, макар и еднократно. Ще си знае само тя и ще се чувства отмъстена.Възможно е и секса с него да не й е достатъчен. И това се случва. Държи и на него, и на семейството, но не получава това, което е необходимо на здрава млада жена. Добре да си помислят батьовците, които си въобразяват, че ще ергенуват до над 45 г. и после ще си вземат 20-23-годишна съпруга. Но след 15-20 години брак ...
3
4
 
8
 
! Отговори
До дедо Ташунко преди 6 години
Затова в нормалните държави още преди половин век са успели целенасочено са направили "сексуална революция", чрез която да се избегнати много злини. 1. Чрез предбрачни сексуални контакти се установява дали има сексуална съвместимост. Ако я няма, няма да създават нещастен брак.2. В наше време хората не се женят на 16 г., сексуалната енергия трябва да се освободи, за да не се стига до ексцесии. По-добре с приятелка, отколкото с ***.3. Всичко това не означава лош морал.
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Калибъра е от значение,но девойките си се захласват по романтични авантюрки защото младежа вече не е актуален и забавен като преди.
1
12
 
18
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Много жени изневеряват поради полова несъвместимост. Мъжът примерно има пиш.ка към 10 см в еректирало състояние, а на нея и се ще двойно по-дълга и тройно по-дебела. Говоря само за технически несъответствия. И..става тя, каквато става.