Защо имаме нужда от повече от един партньор в живота си?

Редица изследвания показват, че хората имат нужда от разнообразие
15 дек 2017 23:00, Михаела Лазарова
119
Защо имаме нужда от повече от един партньор в живота си?
Снимка: Reuters

Да се омъжа и да живея дълго и щастливо до края на дните си като в приказките! Това си пожелава всяко момиче, копнеещо някой ден да срещне своя принц, с когото да остарее.

Нещата в живота обаче не стоят така винаги. А и не всеки желае да подари целия си живот само и единствено на един партньор.

Редица изследвания показват, че хората имат нужда от повече от един партньор в живота си, за да се чувстват щастливи.

Ако и вие усещате, че не сте създадени за един човек, вижте кои са признаците, че не желаете и нямате нужда да останете с един партньор за цял живот.

Вие сте крайно независими

Не обичате да зависите от друг човек, още повече мъж. Предпочитате да се справяте сами в живота, да не давате обяснения на някого, да решавате какво ви се прави в събота вечер без да се съобразявате с нечие мнение. Изобщо, вие сте изключително независим и свободолюбив човек!

Имате свободен дух

Не обичате да се задържате на едно място задълго, камо ли да поддържате една връзка с години. Това ви изтощава. Винаги имате нужда от разнообразие. Скуката ви потиска и прекършва крилата ви. Нуждаете се от нови предизвикателства и хора, от които да черпите опит и вдъхновение. Така е и с връзките ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 31Вашата особа житейски опит има в задържането на един партньор? Моралния принцип се обосновава принципно на лични заслуги.Които биват пример за околните "деградирали мозъци" Аман от кухи моралисти с история добре че половите органи не отчита бройка.Прекаления светец и Богу не е драг!
25
6
 
10
 
! Отговори
Лека нощ преди 6 години
Форумният моралист явно страда от безсъние.Не разбира, че много хора влизат тук не само за да четат новини и да споделят мнението си по актуални проблеми на икономиката и политиката,но и да се помайтапят. Затова твърдят, че правят секс "за здраве и за демокрация" :)))))
24
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не се чувстваш обичан желан,нормално е да се отдадеш на жена, която те обича и желае.Напълно човешко и разбираемо.Всеки заслужава да бъде обичан и желан.От как си се родил и си поел първата глътка въздух си усетил онази топлина и безусловна майчина любов.Човек се ражда с любов и обич.И желае винаги по пътя на своето съществуване да бъде обичан желан. Напълно човешко проявление.
23
6
 
35
 
! Отговори
минимум морал преди 6 години
Няма нужда от нищо подобно, да имаш всеки не е постижение, а да имаш само един партньор и да го задържиш за цял живот, това е истинското щастие.Ама това няма как да стигне до деградиралите ви ,,мозъчета,, бълващи уродливи тези по всяко време и с особено усърдие по време на най-светите християнски празници.
22
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държиш си на другарчето. За това отхвърляш.Имаш разум.Някои слушат сърцето си. Тази дама е твоя!" Обичай я люби я, само твоя!" Разума ти казва:" Не мога верен другар съм!" и я отхвърлялш.Сърцето казва:" Един живот живея и трябва да опитам и слабостите на живота!" "Каква жена и само за мен!"Защо не!? И се поддааваш.Влюбваш се и отхвърля другарчето но не е задължително. Едни са влюбчиви други не са.Всеки е устроен различно и има различни желания и купнежи.
21
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Звучи логично че човек е устроен да се размножава и има нужда от повече от един партньор.Но в същото време ние имаме интелект.Какво по голямо щастие да имаш другарче в живота на което вярваш и то ти вярва.И ако един ден имаш изкушение,да го отхвърлиш за да не предадеш другарчето си, изпитвал ли си го?
20
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От тази статия тя печели пари.А вие *** шарани си създавате неприятности с гадже,приятелка,мъж,жена и прочие.Манипулацията е в действие.Когато не допускате да ви манипулират това не е възможно да се случи.Не градивните статии не са в ущърб на хората.Само за определени хора са от полза.Има цел! "Разделяй и владей!" Така контролираш положението.Вас!Не го допускайте!!! Тази балвоч е всяка вечер.Изпразнена от съдържание,защото друго не може да напише.И тя хляб яде! Нали¿
19
9
 
17
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Независимостта и свободният дух, нямат много общо с полигамията! Аз бих казал, че състоянието на духът Здрав е по-важно от това на тялото. Защото "Здрав дух, здраво тяло". И както човек има нужда да общува с повече от един човек така има нужда от Повече сексуални партньори. Но твоя истинският, човек е само един! Блажени са тези които са го намерили!!
18
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Застаряващото население е в 60%. Което означава, че не се раждат деца.Липсват поколение от определени години.Никой не желае се жени и да има връзка с години.Защото всеки ден се вменява сред обществото, че е по-хубаво да бъдеш сам със себе си.Всеки ден жените биват обругавани че са най-долните.Събудете се! Това са вашите жени не на някой друг защо допускате да им слага етикет и да им излиза име.Защите ги! А не поддържайте тон на авторката тя постига своето.Храни ви всяка вече! И вие като шарани!
17
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са псевдожурналисти.Далеч от християнски и човешки ценности.Пишат за това, което първо ги засърби между краката.
16
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И че въртят любов за здраве и берекет.Всеки ден се насажда в хората,че постоянно си изменят и не държат един на друг.Разводите и връзките се разпадат за нищо много в днешно време. Манипулацията сред обществото е огромно.Всеки се хваща за думите и всичко взима за чиста монета.Вярвате на партньора си и на партньорката, А не на околните които говорят какво ли не.Това да тиражираше че е хубаво да си сам,А не с партньор си е чиста проба манипулация. Хората се развеждат, разделят.От този факт.Позор!
15
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Не иска да я питат какво ще прави в събота вечер....Свободолюбива...иска повече от един мъж..".На това не му ли се казваше......
14
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Авторката отново е във филма "Жена за двама мъже". "И мъжв джаза на двете дами."Изважда червения килим и звезда да ти кроимРазбрахме имаш въображение достойно за "Арлекин" И режисьорски талант за турски сериал.Само че хората работят имат едно забързано ежедневие и много ангажименти.И далеч филма ти и книжката не се вписват в ежедневието на 90% оттук присъстващите и не присъстващите.Насаждане на обществото, че както дойде и където му падне.С кой.? Който и да е! Хората имат себеуважение.
13
15
 
4
 
! Отговори
Внимание! преди 6 години
Усеща се, че се е включил и дежурният форумен хейтър. Слага минуси на всички!
12
12
 
5
 
! Отговори
Интересен въпрос преди 6 години
До ,.,.,.,.,.Но дори и да се започне с подбор по отношение на съвместимостта на характерите, нали след това ще трябва да се установява и сексуална съвместимост? :))
11
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АлфаПонякога е патоличен случея.Безпочвените съмнения вгорчават и най-прекрасната връзка.Но, като си е ревнив тормози.Трябва да си имат повече доверие партньорите. И да го защитават.Този я погледнал,другия и се усмихнал.Тя му се усмихнала.И става една дълга и широка.Всъщност е без нищо.Просто плод на нечие въображение. И когато ревността е над допустимите норми, се появяват разногласията и неразбирателството.Не бива така.Не оскверняват чувствата си.
10
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До AlphaАлфа ли БЕ? Ти си просто/а презряна чуждестранна Омега.Премляхте го и го унищожихте този народ с псевдо "напредничевите" глупости.Таковайте се на воля във вашата си държава!
9
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бат Минку пък проявява интерес към лелината?! Чешит, какво да го правиш?
8
30
 
11
 
! Отговори
Alpha преди 6 години
Защото това е нормално. Хората са полигамни. Тези масали от приказките и холивудските бози НЕ са реалния живот. Фактите са, че и на мъжа и на жената след известно време било им се прищява чуждо. И това в нормалното и трябва да се насърчава. Моногамията и брак с вярност са антихуманни и затова има толкова разводи, изневери и ранна смърт.
7
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми като имате нужда от повече от един портньор си направете една шведска тройка, а не пишете блудкави статийки