Силните жени в любовта – с какво отблъскват мъжете?

Нуждаят се от човек, от когото винаги ще получат подкрепа
21 дек 2017 08:10, Михаела Лазарова
23
Силните жени в любовта – с какво отблъскват мъжете?
Снимка: outnow.ch

В наши дни все по-често чуваме определението „силна жена“. Обикновено зад него се крие едно пораснало момиче, което е преминало през различни изпитания в живота. Жена, която постига успехи, има цели, притежава редица качества, знае цената си и ѝ харесва да се нарича силна.

От друга страна, тяхната същност често е плашеща за представителите на силния пол. Дали защото в такъв случай те са по-слабите, а би трябвало да е обратното?

С какво силните жени отблъскват мъжете?

Искреността е ключова характеристика, търсена от силните жени

Мъжете често пазят тайни и умеят да лъжат. В немалко случаи, жените дори да знаят, че са мамени, премълчават в името на връзката си. Но силната жена оценява искреността и лоялността. За нея това е градивен елемент на връзката и без значение колко е влюбена, ако бъде измамена, тя ще продължи сама напред.

Те са съсредоточени и знаят какво искат в живота

Повечето мъже са склонни да контролират избора на партньорката си, ето защо биха се почувствали некомфортно в компанията на една независима жена, която има свои позиции, мнение, ценяща личното пространство и взимаща смели решения.

Силната жена знае какво иска от живота. Тя се нуждае от партньор, с когото да споделя идеите си, да обсъждат, дори и да не са на едно мнение, но не и от такъв, който ще се опита да я ограничи по някакъв начин, да я контролира.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълно е с някакви дървени философи и мъже и жени . Вика : глей си работата и това е
16
0
 
4
 
! Отговори
Лао Дзъ преди 6 години
На тоя свят няма нищо по-меко и по-слабо от водата. Но да подчини твърдото и неподатливото, тя няма равна на себе си. Всеки знае, че слабото побеждава силното, че непреклонният отстъпва пред добродушието - всеки знае и все пак никой не се съобразява с това.
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжете силно, ама много силно надценявате ролята си. Ако не се надувахте толкова, светът щеше да е по-мирен. Щеше да е само смешно и забавно. А не трагично.Бъдете здрави и се учете да правите повече полезни неща, за да имате авторитет.
14
5
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Една жена може да направи кариера по 3 начинакато съпруга на ................като дъщеря на ................като любовница на ...........Мили СИЛНИ дами, не се опитвайте да доказвате, че съществува и четвърти начин.
13
1
 
3
 
! Отговори
Azov преди 6 години
Ако всички си отчитаха недостатъците щеше да е най-добре. Мъжете често са нерешителни за нещата от живота и имат нужда от побутване от партньорите си, за да свършат нещо. Жените пък с часове не могат да изберат боята за стаята или какво да облекат, заради това, че мислят за чуждото мнение (какво ще си помислят хората за тях). Една жена може да е силна, ама като мине 30-те и още е сама и започва да се чуди "ама що така, какво стана, какво направих, всички се омъжиха и имат деца..."
12
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно време е имало силни жени. Цял ден на полето с мотиката 5 деца с които се е справяла отлично и ги е възпитавала на труд и постоянство. Я ми покажете днес поне една такава силна жена!! При 5 деца цял ден да копа на нивата и ще се осе.ре права. Не ми говорете в днешно време за силни жени щото ставате смешни.
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисля, че ВСИЧКИ лекарки, действащи юристки, инженерки, архитектки са силни жени. Не съм с впечатлението да са нежелани. По-скоро е смешно до тях да е някой, който не е на нивото им. Естествено, че няма да допускат до себе си всеки който им се усмихне загадъчно. Както мъж се излага с проста жена, така и жена се излага с *** мъж. Партньор, който не е равен, не е партньор , а спътник в живота.
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и какво сега ? мъжете обсъждат жените - жените мъжете... пълна скука . да вземете да се съберете за новата година изгледайте един филм обсъдете филма и готово Кви са тия войни мъжете - жените ?
9
2
 
20
 
! Отговори
Горан преди 6 години
Не са силни, искат да са, ама не са. По-точно са объркани, и се дразнят, че не могат да получат каквото искат от живота, и то по простата причина, че това дето го искат, просто не съществува. Жената си е жена, мъжа си е мъж. Другото си е отклонение от нормалното. Ако една така наречена силна жена не си прави труда да се държи, като жена, няма защо да очаква от мъжа да се държи, като мъж. Мъжа на такива не обръща внимание. Те не му трябват.
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"силните" не са склонни на компромиси, а едно съжителство без компромиси не можеза това в къщи с бутилката
7
3
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Силната жена отново ще е сама по празниците и ще гледа за поредна година филма "Сам в къщи".
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снимката Сексът и градът Кари Брадшшоу
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
''Силните '' - Нуждаят се от човек, от когото винаги ще получат подкрепа ? Е това не мога да го разбера хем си силен хем чакаш подкрепа Те и те не го разбират ? ама айде ...
4
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами то каква е тая дума силни не знам, но наистина честните и оригинални жени отблъскват българските мъже, защото са много дребни души
3
2
 
18
 
! Отговори
нормален преди 6 години
"С какво силните жени отблъскват мъжете?" Еми, с какво слабите мъже отблъскват нормалните жени.
2
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С наколко думи 'контрол фрийк', загубили женствеността си комплексарки, вероятно с хормонални проблеми и повечко тестостерон, търсещи мъже под чехъл, за да има къде да си изливат ядовете, когато им е удобно.
1
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова много думи аз бих ги съкратил. Пишете просто "скандалджийка" и толкова.