Зодии и мъже - кои са най-добрите съпрузи?

Ракът е сантиментален и чувствителен съпруг
29 дек 2017 16:20, Михаела Лазарова
19
Зодии и мъже - кои са най-добрите съпрузи?
Снимка: pexels

Всяка жена иска да направи правилния избор преди да се омъжи. Особеностите на характера на мъжете според зодията разкриват кои сред тях са най-любящите и верни съпрузи и кои не са толкова добра партия.

Овен

Мъжът Овен е добър съпруг, защото е честен. Той е страстен, огнен, винаги готов да се изправи срещу целия свят заради любимата си жена. Овенът не е захаросан и сълзлив в любовта. Понякога дори е леко груб и непредсказуем, но никога няма да ви предаде.

Телец

Мъжът от зодия Телец е лоялен. Той е добър избор за съпруг, защото държи на семейния уют. Ако се омъжите за Телец знайте, че той ще е готов да брани брака си цял живот. Трудно е понякога да се живее с него, защото е колеблив, но е нежен и всеотдаен.

Близнаци

Мъжът Близнаци е любящ, страстен и непредсказуем. С него никога няма да ви е скучно в любовта и секса. Ще ви дарява с целувки и нежност, ще използва всяка възможност да ви докосне, дори когато просто минавате покрай него. Това ще ви кара да се чувствате винаги като супермодел, даже когато не сте в най-добрата си форма.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
0
 
! Отговори
ЧНГ преди 6 години
Вярно е, че има лъвове и лъвове, както не всички лъвове са шефове или богати. Например има лъвове, които са много лоялни когато са пред очите ти, след това са лоялни пак. Именно поради разкраченото си положение попадат в невъзможност да те защитят както истински рицар защитава принцесата си, дори могат да си измият ръцете с теб. Което, разбира се, изключва споменатата смелост.
13
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тото браво поточна характеристика наОвните едва ли е възможна
12
1
 
1
 
! Отговори
дрън преди 6 години
До Анонимен 6Какъв ти е проблемът на тебе бе, не забелязваш ли че май нарциса си ти? Нали зодиите бяха само за жени, хванал си се за въдицата че си царя на животните и не смееш да пуснеш. Ми да ти кажа Близнаците не са животни, ха ха. Ако имаш някакви неща да си изясняваш с някого едва ли тука е мястото.
11
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мамунчо, привет, светли празници!
10
11
 
11
 
! Отговори
ТОТО преди 6 години
Това за овните е пълна лъжа - освен, че са безумни егости, обичат да се налагат на всичко и всеки, всичко много бързо им писва. Страхливи, мързеливи и с ниско замочувствие, но и завистливи. Не обичат да бачкат, но и хорските успехи ги дразнят :)Носи им се славата на честни само защото са достатъчно арогантни да ти заявят в прав текст, че туто финото. Безпардонни същества, които само лесно ти влизат под кожата, защото играят ролята на прекрасния принц много добре - после започва тормоза...
9
2
 
3
 
! Отговори
До ..... преди 6 години
и Това доказва че хората се водят по лъжи и неистини на окултното Изкуство.Нали сме Разумни същества и някой би трябвало да е направил по въпроса да ни има на тая земя (не случайно), всеки със своя индивидуалност, характер с правила за всички! Не можеш да кажеш тая и оная зодия не стават, ги махай... или меркурия и асцедента тук важат..
8
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено най-добрите са от зодия Дебел портфейл :)
7
1
 
5
 
! Отговори
До 6 преди 6 години
Много Правилно го каза, въпрос на интерес и търсене за истинското Духовно е разбирането за Истината за човека, успеха и благоденствието му на този свят.. и че астрологията не е "достоверна" и не дава реално насоки и правила!
6
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжът Лъв е страхотен съпруг, защото е смел. Той ще ви защити във всяка ситуация. Съпругите на мъже от зодия Лъв се чувстват като принцеси от приказките, които винаги имат един рицар зад гърба си. Лъвовете обичат пътешествията и приключенията, така че бракът ви с Лъв ще е белязан от хубави моменти на красиви места."---------------------Лъвът пак най най!! Еми това е - съвършени сме. Раците също са добри и лоялни. Но телци, близнаци?! никога! Това са зодиите на нарцисите и злопаметните същества, заради собствените си интереси могат да те удавят в една капка вода42
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-добрите са подходящите. За един едно, за друг - друго. Един спокойно си вирее сред лъжа и лицемерие, друг се вкопчва като пиявица, трети се нуждае от съприключенец. Във всеки случай психопати, наркомани, алкохолици, садисти и проч има от всички зодии.
4
1
 
6
 
! Отговори
Истински преди 6 години
щом вярвате на подобни залъгалки и окулти.. :( Не Ви носят нищо, само неистини и отклоняване.. същото като отиване на гледачка: куршум, гледане на кафе, боб, карти...
3
2
 
3
 
! Отговори
читател преди 6 години
Няма интерес към "най-добрите съпрузи", явно.Виж ако пишеше за черни "бежански" курабийки...
2
0
 
4
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Защо?
1
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от мъже-близнаци бягайте надалеч