Каква е тайната на щастливия брак? Говорят мъжете!

Покажете внимание, бъдете отговорни с парите
Обновена: 3 яну 2018 12:14 | 3 яну 2018 12:00, Михаела Лазарова
8
Каква е тайната на щастливия брак? Говорят мъжете!
Снимка: Reuters

Мнозина се чудят каква е тайната на щастливия брак. Често питайки нашите родители, семейства, които ни служат като добър пример, чуваме че в основата на стабилния брак е компромисът.

Дали само той е необходим в едни взаимоотношения, за да се развият във времето като успешни и да се запазят като такива?

Вижте какво споделят няколко мъже за тайната на щастливия брак.

Спорете, но не се опитвайте на всяка цена да печелите спора

"Когато спориш с партньора си, целта не е да спечелиш. Целта е да се намери решение на проблемите" – Г. В. 33 г.

Бъдете отговорни с парите

"Спестете пари за бъдещето, за да ви бъде по-лесно и спокойно. Имайте добра финансова дисциплина и обсъждайте с половинката как разумно да разпределяте бюджета си" – Н. И. 35 г.

Покажете внимание

"Прегръщайте се без секс. Целувайте я по шията, докато тя приготвя нещо за хапване. Правете ѝ по-често комплименти и ѝ подарявайте цветя не само с повод" – К. Л. 41 г.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
1
 
! Отговори
Мигчао преди 6 години
Жената прави скрити контраинтуитивни тестове-проверки, много от описаните съвети са пример как да се провалите на този тест. Но голяма част и не могат да се минат успешно, там е уловката. Жените са деца, които използват мъжа за емоционален тампон. Ако той го позволи вече не е мъж и губят интерес.
7
1
 
15
 
! Отговори
Тео преди 6 години
Боже, колко мъка има на този свят, Боже! Бракът, ако е по любов е бурен само първите една-две години. След това нещата утихват. И не става дума нито за компромис, нито за пари, нито за цветя ами ... за елементарен баланс. Единия от двамата качи ли се на главата на другия, нещата се разпадат. Мъдростта се състои в това, да го разберем. Изненадите отвреме на време са само плюс.
6
7
 
12
 
! Отговори
Handel преди 6 години
"Спорете, но не се опитвайте на всяка цена да печелите спора" Абсолютно правилно. Досега не съм чул жена да казва "Сбърках, извинявай". Най-много да каже "Така стана, но само защото ти не се сети/не направи/не отиде/не видя еди какво си". Което преведено на български означава "Знам, че ужасно сгафих, но да не съм луда да си го призная!!!
5
5
 
10
 
! Отговори
Мигчао преди 6 години
Никакви цветя и разумен бюджет. Това веднага ви смъква статуса в бета мъж и финансов осигурител. И ще избяга с учителя по тенис отнасяйки децата, половината имущество и издръжка. Това е оксиморон, жената е щастлива само когато мъжът страда, затова мърмори нон стоп и харчи на поразия.
4
6
 
10
 
! Отговори
Berba преди 6 години
Щастливият браг е само новият гей-брак с много привилегии и социялни помощи
3
11
 
15
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 6 години
дядо мъди, не се чуди защо нямало раждаемост - вече няма толкова *** жени да раждат и да въртят дома, а вие да си разигравате коня!!!!!!!
2
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Статията е писана от жена, не от мъж..
1
11
 
12
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 6 години
Статията е писана от някоя жертва на неолибералната икономика!Щастливия жених , трябва освен жена да има две любовници и дежурна комшийка.И да си харчи парите докато е млад защото на дъртини не е същото!