Как да намерите истинската любов в социалните мрежи?

Попълнете правилно профила си в социалните мрежи
8
Как да намерите истинската любов в социалните мрежи?
Снимка: pexels

Истина ли е, че човек може да открие мечтаната любов онлайн? Може ли да има съвършената връзка само с един партньор до края на живота си? Разбира се, че да. Човек не трябва да спира да търси щастието чрез всички канали и да се примирява с неподходящи партньори и връзки.

Ако мечтаете за истинската любов, вижте някои полезни съвети от хора, които вече са я открили чрез мрежата.

1. Не насилвайте нещата.

„Не очаквайте напасването да се случи мигновено. Не бъркайте любовта с комфорт и тотално сходство в характерите и начина на живот. Прекалено нереалистичните очаквания водят до големи разочарования. Не насилвайте нещата и не се опитвайте на всяка цена да промените партньора си, така че да заприлича на вас по навици. Това ще съсипе обичта ви.“, Е. Ф. 34

2. Попълнете правилно профила си в социалните мрежи.

„Ако все още търсите любовта чрез различни социални мрежи и сайтове за запознанства, попълнете обмислено профила и интересите си. Бъдете искрени в описанието на характера си и нещата, които харесвате. Така ще ви е по-лесно да откриете сродна душа, когато ви потърси някой, който се интересува от сходни неща.“ Т. Ф. 37

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До касметлийка Не е точно, така. Седи пред компанията защото си търси нещо на бързо и за кратко. В 90%от срещите в Интернет са за бърз неангажиращ секс.От 20годишни до омъжени жени и мъже. В Интернет ти е сигурно и дискретно. За това се регистрират в подобни сайтове за запознанства.
6
1
 
5
 
! Отговори
Късметлийка преди 6 години
Да, можеш да срещнеш половинката си в сайт за запознанства. Все пак хората, дето се разхождат по улиците са същите, които сядат зад компа. На психопати и лъжци можеш да попаднеш на всякъде. Просто, ако сте се харесали, спретвате си среща на живо по-скоро и забравяте за сайта. За хубавите неща трябва да се потрудим. Плява има винаги. Бъдете разумни и предпазливи!(особено дамите). УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
5
0
 
4
 
! Отговори
Свинаря преди 6 години
До 2В случая ти си същия интересчия като красавиците търсещи богат чичко. Хем търсиш крсива и пренебрегваш грозните,хем се оплакваш,че красивите били интересчийки.Всичко на този свят е интерес. Единствената истинска любов е тази на майка към своето дете
4
0
 
3
 
! Отговори
Варненка преди 6 години
Срещнах съпруга си ( по-точно той ме срещна) в Скайп. 11 години сме невероятно щастливи женени с едно дете! Пожелавам на всеки такава любов! :)
3
2
 
2
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Да ,чакай истинска любов в соц.мрежа
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В социалните мрежи истинска любов няма. В тази мрежа освен фалшиментации друго няма. Гледш някаква снимка на хубаво момиче а зад тази снимка се крие дърта па.рантия. Или ако уцелиш някоя наистина хубава то тя гони някакъв интерес или е много глупава или е много хитра. Много са малко тези които излизат с истинската си самоличност и чисти помисли. Истината е в социалните контакти на живо. В днешно време е много трудно да откриеш стабилни хора. Всички са ментаци в една или друга степен.
1
0
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
;)