7-те въпроса, разкриващи дали сте в токсична връзка

Партньорът ви интересува ли се само от себе си?
10 яну 2018 10:30, Михаела Лазарова
3
7-те въпроса, разкриващи дали сте в токсична връзка
Снимка: outnow.ch

Колкото и да е била прекрасна една връзка в началото, тя може да се превърне в истинска отрова за единия от партньорите, а понякога и за двамата.

Свикнали сте с половинката си. Понасяте всякакви нередности, защото... и вие вече не знаете защо. Но изпитвате страх. Опасявате се, че няма да се справите сами.

Понякога даже си мислите, че той е прав. Заслужавате си го. Ето пак го вбесихте – как да не започне да крещи.

Напрегнати сте. Не ви се прибира вкъщи. Изпитвате неприязън към всичко и сте депресирани. Не се усмихвате като преди. Някак си дори сте изгубили желание да говорите с партньора си. Предпочитате да се чуете по телефона с приятелка.

Симптомите на токсичната връзка са много. Ако се чудите дали вашата се е превърнала в такава, отговорете си на следните въпроси:

1. Крещите ли си? Карате ли се често?

Почти няма ден, в който да не се скарате. Намирате за какво да се спречкате, дори когато става дума за нещо маловажно. Сякаш непрекъснато сте на нож, в бойна готовност. При най-малкото нещо избухва грандиозен скандал.

2. Водите ли битка по точки?

В главата си криете таен списък с точки, по които водите или изоставате от партньора си. Връзката ви е заприличала по-скоро на футболен мач, отколкото на партньорство. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двама изпадащите непрестанно дълбоки и термични пристъпи. Каква връзка? Имат нужда от 😷. И постоянно. Наблюдение. Никой не е длъжен да ги търпи. Единия е алкохолик, другата е с тежки психически разстройство. Розовите хапчета им подтискат действителното състояние.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Луд.