Избирате съпруг? 10-те допускани женски грешки

Избират си мъж според обема на банковата му сметка
12 яну 2018 23:00, Михаела Лазарова
86
Избирате съпруг? 10-те допускани женски грешки
Снимка: Pixabay

Бракът не е един подпис, който сам по себе си да кара нещата да вървят по вода. Узаконявате връзката си и смятате, че в бъдеще всичко ще се случва по мед и масло.

Много бракове се провалят, защото партньорите не правят точна преценка един за друг. Така неусетно идва и разводът. Има редица обстоятелства и черти от характера и поведението на партньора, които трябва да се отчетат. В противен случай любовта, която ви е събрала, ще се изпари доста бързо.

Доста жени допускат грешки при избора на съпруг, които впоследствие провалят връзката, брака, а понякога и живота им.

Кои са най-често допусканите женски грешки в избора на партньор в живота?

1. Избират мъж, който е тотална противоположност, що се отнася до виждания за живота и бъдещето, надявайки се, че ще го накарат да промени мнението си.

2. Омъжват се за човек, който да им помогне да подредят живота си, да се почувстват емоционално стабилни, да ги излекува от зависимостите им – изобщо, да ги "поправи".

3. Допускат родителите, приятелите им, близките им да изберат съпруг вместо тях. Влияят се от мнението на околните и никога не съумяват сами да направят своя избор, защото се колебаят дали останалите ще приемат мъжа до тях.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


86
Още от За да се разбираме
Изберете си карта и вижте какво ви очаква
Напиши коментар Коментари
51
9
 
3
 
! Отговори
До @47 преди 4 дни
Коя европейска цивилизация визираш, тая дето като се плющиш за здрасти не знаеш мъж или жена е.
Турците все още запазват устоите на семейството.
А статията е повтаряща се и неясна като цяло, изброени там някви неща, в едно от най-важните и сложни неща на тоя свят - брака. Това е стожерът на психическото здраве, караниците просто разтоварват напрежението
50
0
 
2
 
! Отговори
Неа преди 4 дни
Глупости ! Какво общо има ценностната система със стереотипа на поведение ?
49
0
 
1
 
! Отговори
. преди 4 дни
Жемностната система е индивидуална, а слуховете са дисторция на реалноста и създават митове (стереотипи), които пречат на хората, които им вярват да имат здрсвословни отношения.
48
1
 
1
 
! Отговори
до 47 преди 4 дни
Говоря за приятелски отношения , а не за любовни .
А и да се обвързан и да ходиш на срещи ? Извинявай ама не е луд този който яде баницата а който я дава ...
47
1
 
5
 
! Отговори
Неа преди 4 дни
Не генерализираме . Говорим за слухове и ценностна система , а не за индивидуалност .
46
0
 
3
 
! Отговори
@ 47 преди 4 дни
М ? Лошо възпитание преди да се плющите да питаш за деца , мъж и т.н. , ех как ще я стигнем тая европейска цивилизация ...
45
6
 
24
 
! Отговори
Аз преди 4 дни
Проблемът на тези жени е, че си търсят мъж. Така трудно ще намериш подходящ човек. Аз съм мъж на 40 години с щастлив брак и нито съм си търсил жена, нито жена ми си е търсила мъж. Запознахме се случайно, харесахме се и се влюбихме. На първата ни среща аз й казах "айде да се оженим" и се оженихме една година по-късно. Вече сума години сме заедно, имаме деца и всичко е 6.
44
2
 
2
 
! Отговори
. преди 4 дни
Много интересно как генерализирате любовните отношения не на един блок, квартал или дори не само на София, ами на цели две държави ! Хората са индивидуални, с различни потребности, подходи и реакции, със сигурност вярвам, че турците са нахални когато преслвдват жена.
43
2
 
12
 
! Отговори
до 44 преди 4 дни
В България сме свикнали да даваме акъл ... Да питаме за връзката , да си намираме носа където не му е работа , да ми мислим че знам повече от другия и да го " спасяваме " щото сме по знаещи ...какво ще стане .. На вън е проява на лошо възпитание да задаваш въпроси за семейство , приятел , деца ...
42
4
 
1
 
! Отговори
77 преди 4 дни
До Турчин До 77

Дано да се сещаш, че това е взаимно. Особено, ако има блуждаещи ухажорки около теб привлечени от твоето великолепие.
41
5
 
8
 
! Отговори
Мен преди 4 дни
До 21 за мамините синчета и мачовците

Мен ми се струва щом и с двамата си имала 2 годишна връзка, че приятелите на единия и майката на другия са ги спасили от теб. Не се учудвай ако след 2 години и чужденецът реши да завие.
40
3
 
12
 
! Отговори
Турчин До 77 преди 4 дни
Долу писах как е в Турция. Аз съм далеч от тяхната представа за ухажване. В общия случай са толкова непримирими и настъпателни, че на момичето му писва и се съгласява, само и само да спре тормоза. Но това за мен е тормоз, а не любов. Затова и не се старая да се харесам на някоя, която не дава и 5 пари за мен.
39
0
 
7
 
! Отговори
Неа до 38 преди 4 дни
А ти да не си някакъв воайор ???!! Гледай себе си !
38
5
 
4
 
! Отговори
77 преди 4 дни
Турчина си противоречи, кой знае защо. Значи турците били полагали големи усилия в ухажването, обаче той пък не гонел жени, те сами идвали. Кое от двете, ти ли ухажваш жените или те теб и как точно регулираш коя кога да дойде, за да не се засекат?
37
5
 
3
 
! Отговори
Неа преди 4 дни
" А в Турция харчиш много усилия, време и пари без да имаш каквито и да е гаранции, че ще се спите "
Ех...колко тактично се измъкна да не коментираш този ти коментар ....
36
9
 
0
 
! Отговори
Неа се клеца с торци преди 4 дни
Неа има лош дъх и се чифтосва с торци
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
11 грешка- случайно сте се разминали.
34
4
 
13
 
! Отговори
Турчин преди 4 дни
Не бих казал претенции. По скоро критерии. А и тук е взаимно, може аз да не изпълня нейните. Аз не гоня жени. Ако е видяла нещо в мен, тя сама идва. Говорим си, виждаме. Примерно тя гледа котки и фант. филми, а ти не понасяш и двете. Иска три почивки годишно, по мин. 10 дни. Ти мразиш дългите почивки. И сте дотам. Да, жените надушват когато искаш само секс, но аз на 30 вече гледам първо да си паснем по-горните сходства. Сексът идва после и е по-хубав, всеотдаен. Поздрави и успех
33
5
 
4
 
! Отговори
Неа преди 4 дни
А че секса е важен - това е безспорно ...
32
0
 
11
 
! Отговори
Неа преди 4 дни
Така е . Друго исках да кажа обаче . Усеща се когато някой търси само това и ако ще незнам какви усилия да положи няма да се получи ... А въпроса ми беше за претенциите които имаш какво да правиш за една жена ???!!! Искаш без нищо тя веднага да скочи в леглото ти ли ??? Не разбрах ..

Годишен хороскоп 2018 – Зодия Лъв
Годишен хороскоп 2018 – Зодия Лъв

Годишен хороскоп 2018 – Зодия Лъв

Активните жени привличат пасивни мъже
Активните жени привличат пасивни мъже

Активните жени привличат пасивни мъже