Избирате съпруг? 10-те допускани женски грешки

Избират си мъж според обема на банковата му сметка
12 яну 2018 23:00, Михаела Лазарова
86
Избирате съпруг? 10-те допускани женски грешки
Снимка: Pixabay

Бракът не е един подпис, който сам по себе си да кара нещата да вървят по вода. Узаконявате връзката си и смятате, че в бъдеще всичко ще се случва по мед и масло.

Много бракове се провалят, защото партньорите не правят точна преценка един за друг. Така неусетно идва и разводът. Има редица обстоятелства и черти от характера и поведението на партньора, които трябва да се отчетат. В противен случай любовта, която ви е събрала, ще се изпари доста бързо.

Доста жени допускат грешки при избора на съпруг, които впоследствие провалят връзката, брака, а понякога и живота им.

Кои са най-често допусканите женски грешки в избора на партньор в живота?

1. Избират мъж, който е тотална противоположност, що се отнася до виждания за живота и бъдещето, надявайки се, че ще го накарат да промени мнението си.

2. Омъжват се за човек, който да им помогне да подредят живота си, да се почувстват емоционално стабилни, да ги излекува от зависимостите им – изобщо, да ги "поправи".

3. Допускат родителите, приятелите им, близките им да изберат съпруг вместо тях. Влияят се от мнението на околните и никога не съумяват сами да направят своя избор, защото се колебаят дали останалите ще приемат мъжа до тях.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
4
 
3
 
! Отговори
до 69 преди 1 година
Айде моля ти се... все едно вие не търсите жени с пари. И между другото дори в природата е така - женската търси най-силният мъжки, с когото да създаде семейство. Слабаците биват отритнати от глутницата и умират сами. Като не ставате за създаване на семейство сами се обричате на това положение. Апропо... децата само с любов не се гледат. Така че или сте мъже на място готови да си поемат мъжките задължения или умирате. Вие решавате.
69
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 69

Я, какво сърдито корнишонче си бил ти! :)
Хем с претенции на краставица!
68
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всяка втора едно и също ...искала стабилност , искала истински мъж. Какво значи стабилност ? Да имам 2 милиона и С класа ? Аз ако ги имам ти за какво си ми ? Кварталната муухла Дето неможеш да правиш нищо - нито в леглото , нито извън него.
67
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само да не изневерява. Всичко друго е простено.
66
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чета и се усмихвам на забавните коментари.Някои жени са математици,други не.
65
1
 
6
 
! Отговори
Гуца Контопишева преди 1 година
До корнишонче

Ау, колко си задръстен!
Това, което наричаш кит, е всъщност жена и половина! И понеже са много неориентираните като теб, тази жена и половина ще е така загоряла за любов, че ще ти вземе акъла в тъмното, където всички котки са черни!
Ама кой да ти каже, кооооой?
:)))))))))
64
5
 
3
 
! Отговори
корнишонче преди 1 година
Сега може да ви е забавно, но от толкова избиране и умуване, като ударите 30-така, никой мъж няма да ви иска с навъртян километраж, чиято цифра старателно криете и 50 кила сланина отгоре, вероятно и натрупани емоционални проблеми. и не търся секс изобщо, но и не търся да живея с кит.
63
0
 
7
 
! Отговори
ново преди 1 година
Краставица с изисквания.
62
2
 
19
 
! Отговори
До 753568 преди 1 година
Жената като има визия и тяло ще се занимава с тебе заради единия секс?! Бай Ганьо си въобразява, че той като мисли само за ceкc и жените също само това им е в главата. Минко, 47 годишен, ерген е събирателния образ на българските мъже.
61
5
 
12
 
! Отговори
О хайде преди 1 година
Стига глупости. Ужасно е вярно, че мъжете са несигурни и че много хора завиждат дори на такива чисти чувства. И моята дългогодишна връзка донякъде се разруши заради това, а аз продължавам да го обичам и исках да имам семейство с него. Това, че той се поддаде, разбира се беше моето разочарование. Когато сме си давали всичко, а вие ей такива неща ни сервирате, тогава започваме да се замисляме дали на цялата идиотщина поне една яхта да не забършем следващия път...
60
13
 
6
 
! Отговори
753568 преди 1 година
90% от жените искат да бъдат с 10% от мъжете които отговарят на всички техни нереалистични условия и очаквания. Това няма как да стане така че се задоволявайте с каквото има иначе ще се задоволявате с някоя краставица. От жената искам да има тяло и визия и да се поддържа приемлива без прекалени крайности и да не ми говори и натяква за каквото и да е било, което не ме интересува в даденият момент, особено ако е свързано с неразумни разходи, каквито са 99% от разходите.
59
1
 
9
 
! Отговори
Милена преди 1 година
Бракът е общ път!!! Няма брак, в който всичко да е беоэблачно!!! Конфликтите и караниците винаги съпътствуват един семеен живот!!! Но по-важното от това е как двойката решава теэи конфликти и оставя ли негативните чувства да се отраэят на отношенията им!!! Эащото натрупаното напрежение и нераэбирателства ЧЕСТО водят до едно - раэвод!!!
58
6
 
1
 
! Отговори
~ преди 1 година
Ако погледнем на нещата какъв риск носи мъжа ("него също го било страх...") от изоставяне и какъв жената, дори и да не се стигне до бременност. Щяла била да му се носи славата. И жената също започва да си носи "славата". Ама той бил искал да изпробва и още котенца - иди го обяснявай на сестра си, ако я нямаш. Ето така измислиха еманципацията.
57
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Накрая ще участвама в държавна лптария за правото да имаме дете. Канада Норвегия вървят натам.
56
10
 
2
 
! Отговори
. преди 1 година
Гагагага, не знам какво ви се върти в кухината под косата, ама жените не са достатъчно еманципирани и това си има своите, ако не не социални, то биологични и психологични причини, та мъжете да се разглезят, да забравят функциите си и да се затъжат за някакви патриархални предимства, всяка жена поставена на дадена позиция е сложена там от един влиятелен мъж, до всяка щастлива жена ( не успяла, защото успеха невинаги е щастие) има един мъж.
55
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не само турчинът го е забелязал.
Не много отдавна имаше интервю със студенти, българи от Бесарабия, дошли тук да учат. Едното момиче, като говореше за приликите и различията между България и нейната родина, подчерта, че у тях момчето трябва дълго да ухажва девойката, преди тя да се съгласи да излезе с него на първа среща.
Била изумена от това, че в България момчето няма да те потърси повече, ако те е поканил веднъж да излезете и ти си отказала, а също и от това, че още на първата среща иска секс
54
2
 
15
 
! Отговори
Най-адекватни неща преди 1 година
тук е написал турчинът. Преценките му са правилни.
Ние, българите, пропускаме или се правим, че не забелязваме нещо, което е очевадно. Говорим срещу еманципацията, която е неизбежна в наше време и не зависи само от кефа на жените, условията я налагат. Но паралелно с това, българският мъж се разглезва, живеейки сред еманципирани жени.
Тяхната еманципация удобно го освобождава от мъжките му задължения, но той иска да запази и привилегиите си от времето на патриархалното общество.
53
7
 
3
 
! Отговори
@ 54 преди 1 година
Не си разбрал иронията ми. За това, че турците са запазили ъстоите си няма две мнения, те са достоверно описани от МакГахан и Гладстоун в "Писма от ада" и "Уроци по клане" съответно, както и от Мигел де Сервантес, сам затворник на тия убави хора с устои !
52
5
 
7
 
! Отговори
$$$ преди 1 година
Грешка 1-Хващат някой заблуден,с идеята той да ги храни цял живот и забравят,че в един момент кладенчето ще пресъхне.
51
1
 
2
 
! Отговори
@ Неа преди 1 година
Нищо. Ценностната система е индивидуална, не се генерализира. А глупости дрънкате ти и везира.

Джорджо Армани с колекция висша мода за пролет/лято 2019
Джорджо Армани с колекция висша мода за пролет/лято 2019

Джорджо Армани с колекция висша мода за пролет/лято 2019

Какво да похапнем следобед, за да преборим липсата на енергия
Какво да похапнем следобед, за да преборим липсата на енергия

Какво да похапнем следобед, за да преборим липсата на енергия