Седмичен любовен хороскоп за 15 – 21 януари 2018-а

Венера, ще окаже силно влияние върху любовния ни живот
15 яну 2018 08:20, Михаела Лазарова
3
Седмичен любовен хороскоп за 15 – 21 януари 2018-а
Снимка: pixabay

Планетата на любовта – Венера, ще окаже силно влияние върху любовния ни живот. Нейната положителна вибрация ще се усеща до 10 февруари. Обрати, романтика, силни чувства... Това е само част от изненадите, които ни е подготвила. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Ако смятате, че половинката ви е вашият най-добър приятел, то наистина сте късметлии в любовта. Тази седмица ще прекарате повече време с половинката и това ще ви помогне да се преоткриете. Независимо дали сте от дълго време заедно или скоро сте започнали връзката си, ще научите по нещо ново един за друг и това ще усили пламъка на любовта. Ако сте необвързани, приятел може да ви запознае с интересна личност.

Телец

Обвързаните представители на зодията ще се радват на усещането за дълбочина във връзката. Любовта им ще бъде непоклатима. Ще се чувстват подкрепяни от любимия човек, но и те ще покажат своята загриженост към него. Вашата увереност благодарение на любовта ще ви помогне и в работата. Необвързаните Телци да следват събитията около тях и да не избързват. 

Близнаци

Новолунието ще стимулира връзката на обвързаните Близнаци. Ще имате възможността да направите по-сериозни планове за двама ви. Необвързаните представители на зодията може да видят на хоризонта някоя интересна личност. Но не се опитвайте да сравнявате него или нея с предишните ви партньори, това ще е невъзможно. Тази личност ще се откроява.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
10. не бива да се намира у тебе (такъв), който прекарва сина си или дъщеря си през огън, предсказвач, гадател, вражач, магьосник,.... Сатаната е реален и многооо силен. Неговите слуги са навсякъде и на най-неочаквани места. За пример ще Ви дам само хороскопите, с които е пълна буквално всяка медия! Кое му е сатанинското?-Сатаната освен, че е реален и много силен е и много хитър.
2
0
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До анонименза михаела ако требва на носилка ше го носат :)
1
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
дрънканици, Венера ще ви окаже силно влияние.. минусувите температури ще ви окажат по силно влияние!