5 нездравословни граници в любовта

Те могат да провалят връзката ви
19 яну 2018 10:00, Михаела Лазарова
4
5 нездравословни граници  в любовта
Снимка: pexels

Жените, които дълго време са били сами, а са желали да имат връзка, правят една основна грешка – не поставят ясни граници в отношенията си.

Те се впускат уверено във възможността да споделят живота и ежедневието си с някого, раздавайки се напълно и безапелационно.

Толкова дълго са чакали да дадат любовта и грижите си на мъж, с когото евентуално да създадат семейство, че са готови на всичко, за да го задържат.

Практиката обаче показва, че този подход е вреден за връзката. Когато мъжът не вижда авторитет в лицето на своята нежна половинка, той бързо губи интерес и уважение към нея.

Много жени се втурват с целия си устрем в началото на връзката, но скоро след това получават нещастие, неудовлетвореност, потъпкани очаквания.

За да бъдат тези жени истински щастливи трябва да разберат, че отдаването и любовта нямат нищо общо с това да се отречеш от себе си, личността си и характера си.

Границите са хубаво нещо, което всяка жена, а и мъж трябва да поставят във връзките си, за да са щастливи.

Кои са признаците, които подсказват, че във връзката ви са налице нездравословни граници?

1. Регулирате живота си така, че да отговаря на графика на мъжа.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
до номер 2 преди 6 години
Верно ли така ще стане?Само и само да е бракувана и да четка самочувствието на някакъв си?Относно романтиката, вниманието и тактичността са просто поза, заучени жестове, които не скриват кухото в него - не, мерси!Колко трябва да си клиширан и ***, та да си мислиш, че това е валидно за всички?!
2
2
 
3
 
! Отговори
до номер 1 преди 6 години
Така говориш, защото си млада!Ама като стане на 35-36 години и все още си несемейна и без деца, ще хванеш първия *** и ще се съобразяваш с целия му род!Така и не разбрахте, че за да е здрава една връзка, трябва да има компромис!Когато всеки дърпа чергата към себе си, не става, накрая си оставате сами!Отделен е въпроса, че жените отдавна не оценяват романтиката, вниманието, тактичността! Колкото по-лошо се държи мъжа с жената, колкото повече я унижава, толкова повече го обича тя...
1
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** му кажи на мамин льольо, че не е редно да съобразяваш всичко в живота си с неговия график!Опитай се да обясниш това и на майка му.Ще те обявят за най-голямата престъпница и егоистка на света.