10 забавни неща, които се случват на младоликите

Лесно се възползвате от намаления за студенти
24 яну 2018 14:53, Михаела Лазарова
12
10 забавни неща, които се случват на младоликите
Снимка: pexels

Всеки мечтае да е вечно млад. Някои хора, за съжаление, изглеждат по-зрели и възрастни, отколкото реално са. Но има и такива, които някак младеят и то с цяло десетилетие.

Най-забавни са ситуациите с хора в 30-те им години, които обаче продължават да изглеждат значително по-млади, заради което комичните сцени в ежедневието им не спират.

Ако и вие сте сред тези младеещи персони вероятно можете да потвърдите следващите редове!

1. Спокойно можете да си вземете студентски билет в киното.

Ако излъжете, че сте си забравили студентската книжка, касиерките ще ви повярват моментално, просто защото имате юношеско лице.

2. Налага се да си показвате личната карта, когато купувате алкохол.

Една бира не можете да си вземете на спокойствие като зрял възрастен, защото почти всеки път ви искат личната карта. А върхът на сладоледа е, когато ви я поискат и на входа на дискотеката.

3. Хората непрекъснато мислят, че личната ви карта е фалшива.

Изглеждате толкова по-млади, че хората не могат да приемат напълно истинността на данните в личната ви карта.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
3
 
! Отговори
Жена преди 6 години
На мен също реди ми се случваше ( особено докато живеех в САЩ) и трябваше да показвам I.D. за всичко...и пак имаше съмнение и " аз е продавам алкохол на деца!".Сега вече нещата си дойдоха на мястото - с първите бръчки и тук там бели коси ;)
10
1
 
4
 
! Отговори
Светослав преди 6 години
Имам подобна случка исках да си купя алкохол , и продавачката ме попита дали имам 18 , попитах я дали е сериозна ( на 32 години съм с 2 деца) приех го като комплимент но си показах лична карта.
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обичам да се бъзикам с хората, досега никой не е познал истинската ми възраст! А най-смешното е после като им кажа на колко съм, как ме гледат учудено и не ми вярват.
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АНапротив. Доста от нещата съм ги преживяла. Пример: На 25 съм и отивам да си откривам банкова сметка и на гишето питат, защо не съм с майка си, защото не можели да открият банкова сметка на непълнолетна. Същото ставаше и когато се налагаше да подписвам договори (например с мобилен оператор)...и като чуех, "А, къде е ***?" И направо ми идеше а падна от смях! "Ами вкъщи си е, защо?" Напоследък поне за пълнолетна взеха да ме мислят, та имам напредък. :))
7
14
 
2
 
! Отговори
А преди 6 години
Тази статия звучи толкова измислена, че не знам... на кой нормален човек на 30 му се случват тези неща, па макар и младолик. Те и на 20 не се случват...
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами то като погледнеш днешните гимназисти и веднага ти става ясно защо, нищо че си над 30, те мислят за ученичка... то има момичета на 17-18, които изглеждат по-зле от мен! Алкохол, цигари, по цяла нощ в баровете, тежък грим, никакъв спорт... и накрая как да не решиш, че са на поне 30?
5
0
 
12
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Аз не се сещам за недостатъци, но се сещам за комични ситуации. 15 септември, пред училището , една дама се приближи към мен, подаде ми лист с думите " ето една програма зя ученичката". ( На 34 съм) Усмихнах се и погледнах истинските ученички - с намазани с грим лица, с поне 7 кг. отгоре и си обясних объркването и. Днес всичко е доста изкуствено, ня място, намиращо силикона в устните,гърдите за нормално,без тези на меси наистина ще изглеждте на 17г.
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
... Съчениците ви, които са пили като смокове, пушили са като комини и не са ви из*укали ви обявяват за абсолютна ку*ва - каква ти ку*ва, направо про*титутка...... Няма начин да не ходите да се ч*кате ... някъде ... с някого - никой не знае кога, къде и как, но ... няма начин да не го правите!... някои от учениците ви са точили лиги, докато са ви били подопечни и след това умирайки от яд, че не са ви докопали, разправят, че сте им била навита..........
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
... Изродяците смятат, че ако си говорите с млади мъже учтиво, значи непременно ги сваляте.... Че полагате усиля да изглеждате така;... изглеждате така за да дразните съученичките си и някои свои бивши ученички, които приличат на тетки, едва навършили 20.... Най-вероятно сте вещица, като майка си, която когато е на 70, лекар я пита къде работи - "нали е около 54 годишна".... Всички са абсолютно убедени, че баща ви ви е мъж или любовник;
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
О, много е забавно! В началото бях като номер 1, бях на 20 и няколко и никой не ме взимаше на сериозно, обаче като понатрупах годинки се оказа от голяма полза. Сега съм на 36 и ме мислят за 20 и няколко! Хем вече не ме имат за детенце, а за млада професионалистка, хем не ме гледат със съжаление все едно съм лелка. Готино е!
1
5
 
2
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Михаела, Вие като за начало трябва да смените храненето и лайфстайла си!