Знаците, че вече сте готова за бебе

Пиете фолиева киселина като добавка, просто за всеки случай
24 яну 2018 21:09, Михаела Лазарова
5
Знаците, че вече сте готова за бебе
Снимка: pexels

Някои жени са родени с призванието да бъдат майки. Те имат майчински инстинкт още от ранна възраст, когато на останалите момичета изобщо не им е до бебета, а предпочитат живота.

Ако сте от вторите, но по някаква причина сте започнали да усещате промени в майчинската си нагласа, вижте кои са знаците, че вече сте готова за бебе.

1. Накъдето и да се обърнете около вас има бебета – на ваши приятелки, в градския транспорт, в градинките. Все попадате на бебета, но странното е, че в един момент осъзнавате, че това никак не ви дразни, а напротив.

2. Взимате си куче и без да се замисляте го кръщавате с името, което сте си определили като любимо за вашето бебе, още когато сте били малко момиченце.

3. Обичате да влизате в магазини за бебешки дрешки, само за да разглеждате.

4. Завиждате на майките, бутащи любимия ви модел бебешка количка по улицата.

5. Толкова сте се настроили на вълна бебе, че дори сте започнали да усещате кога точно сте в овулация. Допреди известно време изобщо не сте ѝ отдавали значение и не сте я забелязвали.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие сте феминистка? 35 годишна и нагоре? Не можете да си намерите млада приятелка, която да споделя вълненията ви нощем в леглото? Готова сте да родите диабетиче, даунче, детенце с хормонални или метаболитни проблеми? Значи сте готова за майка. Сега остава да си купите пистолет и да принудите някой да ви го направи. Или да отидете сама на екскурзия в Египет, Турция или Куба. Или северна африка. В ИДИЛ също няма да ви върнат, но няма гаранция, че ще използват подходящото отверствие.
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Готов съм за бебе, чакам ратификацията.
2
0
 
9
 
! Отговори
Ъъъъ преди 6 години
Изброените признаци напомнят по-скоро маниакални такива, ама щом така смята авторът...
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И още един знак, жена ви е постоянно по заведенията, конти се, може би кръшка. Направете й бебе, да се кротне поне следващата една година..