Само за жени! Хороскоп за годината на Жълтото земно куче

Няма съмнение, че ни очакват промени, вижте обаче какви
26 яну 2018 16:03, Михаела Лазарова
0
Само за жени! Хороскоп за годината на Жълтото земно куче
Снимка: Reuters

Остават няколко седмици до настъпването на годината на Жълтото земно куче. На 16.02.2018г. Кучето ще заеме мястото на Петела в китайския календар. Няма съмнение, че ни очакват промени.

Каква ще бъде вашата година според зодията, вижте в женския хороскоп на Az-jenata.bg

Жената Овен

Звездите съветват жените родени под знака на зодия Овен да се подготвят за големи промени, но не изцяло добри. Ще има хора край вас, които само ще гледат къде грешите. Опитайте се да не се поддавате на провокациите и обидите. От друга страна взаимоотношенията със семейството ще бъдат много добри. Това е времето за укрепване на силните семейни връзки.

В кариерата ще се радвате на стабилност, повечето от събитията ще бъдат предвидими за вас. Тази година е по-добре да не се опитвате да достигнете до всички височини, но да изпълнявате по-добре и с особена грижа задълженията си. Ръководството със сигурност ще забележи вашето старание. През лятото, звездите ще ви помогнат да откриете нови таланти.

Жената Телец

Ако през изминалите месеци сте имали известни недоразумения, то сега всичко ще започне да се променя. Звездите ще ви подкрепят в решаването на такива конфликти и всичко, дори и най-острите проблеми в отношенията, ще бъдат решени без особени усилия. Ще получите доста съвети, но е добре да разчитате повече на опита и интуицията си.

Необвързаните дами могат да намерят своя партньор чрез работата. Но бъдете внимателни и не споделяйте с колеги, за да не станете обект на клюки. В семейната среда жените Телци ще се чувстват уютно. Някои дори могат да се радват на новината за бебе.

Повече за останалите зодии може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари