6 анонимни жени споделят своите уроци след изневяра

"Само ако излекуваш себе си, ще излекуваш и връзката си"
27 яну 2018 23:00, Михаела Лазарова
19
6 анонимни жени споделят своите уроци след изневяра
Снимка: pixabay

Изневярата е непростима за повечето хора. Колкото и болезнена да е за някои, тя все пак дава ценни уроци. След като понесем изневяра или след като ние изневерим по някаква причина, неминуемо си взимаме поука.

Шест анонимни жени споделят пред womenshealthmag своите уроци след изневярата.

Комуникацията и доверието са критично важни

"Аз изневерих на бившия си приятел, защото бях много нещастна в отношенията ни, чувствах се пренебрегната и така, сякаш той никога не ме е обичал. Мисля, че изневерих, за да се чувствам все едно аз държа нещата под контрол, не той. Исках да владея ситуацията.

Не подозирах каква сила всъщност имах в отношенията ни. Научих, че комуникацията липсва, както и доверието. За да ги възстановиш, никога не трябва да прибягваш до изневяра, а да опиташ предварително да оправиш нещата. Иначе връзката ти ще приключи, както в моя случай", Мика, 28.

Не си струва изпитването на тази вина“

"Когато изневерих, аз го направих след като бях с един човек една година. Беше неправилно, караше ме да се вълнувам, че съм с някой друг. Това усещане ми харесваше. Не ми хареса обаче как се почувствах спрямо приятеля си. Мисълта за него ме разкъсваше. Приключих с тази афера и дори не му казах. Никога не бих го направила отново", Изабел, 32.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
vivian преди 1 година
здравейте, тук съм днес, за да споделя свидетелство за това как решението за храма на любовта ми помогна да върна съпруга си и да спра развода с контакт със свещеника Джая за 48 часа. Не мога да му благодаря достатъчно, че възстанови брака ми и събра семейството ни отново. Ето контакта за връзка с него .lovetemple0001 {@} {gmail. { com} { whatsapp}+1716_503_7879
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
единствено ме е жал за децата на подобни жени и срама който преживяват от това че майка им изневерява на баща им.
11
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жените могат да забременява и без мъжете. Защо въобще тези мъже за да разнасят ба или и да създават сърдечни неприятности на жените след поредната изневяра. Една причина посочете кому е нужен мъж на жена като не и дава любов спокойствие и трепет от обич. Жените затова са отвратени от мъжете! Простотията е ненадмината и дълбока безлюбовие то им е коварно и безпредметно.
10
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С жена е хубаво, но без жена още повече! Всички жени изневеряват, дори най-консервативните, може на ум, но изневеряват! Никога не трябва да бъдеш сигурен в жена,защото могат да зарежат мъжа винаги без проблем стига да се влюбят а това при тях става често!Най е опасно когато я вземаш "ненаходила" се, бъди сигурен че често ще бъдете трима!
9
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жена и ръжда по кола тръгнат ли няма спиране!
8
2
 
15
 
! Отговори
Бандит преди 6 години
Шест жени сега разполагат с цялото време на света,за да преосмислят злото,което са сторили...на себе си,човекът до тях и третият в схемата.
7
2
 
22
 
! Отговори
жеко преди 6 години
колкото повече чета тези неща толкова повече разбирам че ръката е най вярната приятелка на мъжа, с толкова порно в интернет изобщо не виждам за какво са ни тея гъбясали минджи
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-смешното е, когато почва да се говори, че единия пол изневерявал повече от другия.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Почувствали са се зле, защото и вторият мъж им изневерилТа всъщност два пъти били пре ** ни.
4
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако ми изневери докато живее в къщата ми и се подписва с моята фамилия,ще я направя така че и майка й няма да я познае.иска ли развод ще я разбера и ще го получи,а пък след това ако ще и 100 мъже да смени.
3
3
 
39
 
! Отговори
Кметът на Симитли преди 6 години
Изобщо не са анонимни. Тая, втората е мойта!
2
2
 
7
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
До 3Кой обожаваш мааа, дай да го сменим! Е така де, не съм по-лош от виртуалния
1
3
 
25
 
! Отговори
Минко 52 г. ерген преди 6 години
Бар Минко на никой не изневяра, защото е дърт ерген.