Родителството им отива! Кои 6 зодии са най-добри за бащи?

Как зодията ще определи какъв родител ще станеш? Вижте!
31 яну 2018 08:50, Михаела Лазарова
3
Родителството им отива! Кои 6 зодии са най-добри за бащи?
Снимка: Reuters

Всеки родител има свой подход към децата и разчита на собствените си умения да се справя адекватно с нуждите и отговорностите на родителството. Но в края на деня всеки си задава въпроса дали се е справил достатъчно добре? И колкото и добре да се разбирате с децата, да вярвате, че се справяте прилично, все пак има моменти, когато нещата излизат от контрол.

И може би малка част, макар и съвсем мъничка частица от този процес може да се дължи на зодиакалния ви знак? Тези особености, които са присъщи на отделните зодии, могат да оказват влияние и върху родителството и подходът към децата.

Някои родители сякаш са родени да имат деца и да ги възпитават прекрасно. Случва им се толкова естествено, че за другите отстрани, които изпитват затруднения, изглежда невероятно. По-скептичните хора биха казали навярно, че това са глупости. Та как зодията ще определи какъв родител ще станеш. Но именно тези характерни черти на отделните зодиакални знаци помагат или пречат по някакъв начин на родителската мисия.

Вижте представителите на кои зодии сякаш са предопределени да бъдат прекрасни родители.

Зодия Телец

Звезден представител: Дейвид Бекъм, баща на 4 деца (трима синове и една дъщеря)

Какви бащи са Телците?

Това, което отличава Телците от другите представители на зодиака е тяхното търпение. А особено, когато си родител, търпението е един от най-ценните активи. Телците съумяват да запазят самообладание и да изчакат бурята да премине, за да се захванат с нейните последици. Това е тяхно невероятно качество и основа за добра комуникация с децата им. Те са спокойни, здраво стъпили на земята и рядко повишават тон. Страстни са за всичко, което се отнася до семейството им и са готови да го бранят с цената на всичко. Отдадени са на децата си и никога не ги пренебрегват. Бащи за пример!  

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Половината зодии стават за бащи, другата - не! Да бе, да!Поредната тъпoтия!
2
3
 
0
 
! Отговори
сектанти преди 6 години
а на вас родителството не ви отива менте родители
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната доза глупости за наивни момичена...