Свалени окови! Кои са най-големите ползи от развода?

Да откриеш грешките и да се разведеш не е лесен избор
7
Свалени окови! Кои са най-големите ползи от развода?
Снимка: pixabay

Да се разведеш не е лесен избор. На много двойки им е трудно да пристъпят първо към признаване на проблемите, после към същинските стъпки по бракоразводното дело.

Да отделиш живота си от този на човека, с когото си го бил събрал завинаги, за мнозина е немислимо.

Хората, които се страхуват да направят тази крачка, често живеят нещастен и самотен живот, въпреки че физически не са сами.

Кои са най-големите ползи от развода, за които не сте подозирали?

Ще осъзнаете, че всъщност бракът ви е бил успешен

Докато сте нещастно омъжени вероятно в главата ви бушуват мисли, че сте нещастни без причина. Че не можете да разберете къде сте сгрешили. Че явно сте направили грешния избор.

След развода обаче и най-вече след равносметката, която ще си направите, ще се убедите, че всъщност бракът е бил успешен, още повече ако от него са произлезли прекрасни деца. Това е важното в крайна сметка. Останалото решава времето.

Били сте самотни, вече не сте

Когато човек е в нещастен брак или брак, който някога е бил щастлив, но с времето нещо се е пречупило, се чувства ужасно самотен въпреки физическата компания на съпруга или съпругата си.

След като се освободите от този емоционален товар, внезапно ще се почувствате по-свободни и най-вече ще имате време за всички онези занемарени социални контакти, от които сте имали нужда.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: браксемействоразвод
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
11
 
! Отговори
Кочо преди 6 години
До AlphaТочно в това се убедих тези дни по трудния начин. Не си струва! Никакви компромиси! По-добре сам, отколкото самотен в подобна чудесия. Да си стоят сами и те! С кариерите, претенциите, изискванията, колко са хубави, умни, красиви, всеки им е длъжен, щото са те.... Накрая хванат и си избършат г*ъза с теб.... Не дай си Боже да си имал нещастието да се влюбиш.... Свършен си нацяло! Хахахаах! Адиос, мърли!
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 2Да си ги носиш през рамо!
4
2
 
18
 
! Отговори
Доко преди 6 години
Свободата Санчо.е на върха на копието...Истинското пронизване започва след развода! Честито на всички свободни хора!Плющете се безкрай!
3
2
 
22
 
! Отговори
Alpha преди 6 години
Кой мъж със здрав разум би се оженил за сегашните феминистки, кариеристки и роботи. Та те се сметат за алфата и омегата и че са си напълно самодостатъчни. Е изперкват от работа, обикновено, ако родят са самотни майки, но за супержената това е бял кахър. Да стоим далеч от такива, че е страшно мъчение да вземеш такава вкъщи.
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една от ползите: Една загубена жена = десет нови!
1
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ползи от развода? Вие не сте у ред.