Започваме... 7 неща, които ще направят деня ви по-хубав

За всеки един от нас денят започва по различен начин
2
Започваме... 7 неща, които ще направят деня ви по-хубав
Снимка: pexels

"Когато станете сутрин, помислете каква привилегия е да сте жив; да дишате, да мислите, да се наслаждавате, да обичате" - Марк Аврелий

За всеки от нас денят започва по различен начин. Имаме своите малки ритуали, които следваме, но е добре да добавим към тях още няколко, за да бъде денят ни наистина вълнуващ.

Освен здравословната закуска, вижте още 7 неща, които е добре да правите преди 10:00 часа.

Медитирайте

Медитацията или дори дълбоко вдишване и издишване, може да ви помогне да започнете деня си със спокойствие. Оставете имейлите, телефоните за няколко минути и се отдайте на спокойствие. През деня ви чака дълъг списък със задължения, затова е важно да започнете деня с практика, която да ви помогне да увеличите концентрацията си, енергията и позитивната нагласа.

Бъдете благодарни

"Ако единствената молитва, която казвате през целия си живот, е "благодаря", то това би било достатъчно" – Екхарт.

Започнете деня си, като помислите, кажете на глас или запишете това, за което сте благодарни. Ако всяка сутрин практикувате тази техника, това ще повиши вашето съзнание за благодарност през целия ви ден. Ще бъдете по-устойчиви, когато възникнат предизвикателства и разбира се, отново това ще се отрази на положителната ви нагласа.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** нокти, разбира се. Михаелчето обича екстремните неща и с радост би споделила техника за гълделичкане на сетивата с *** нокти.