Безкомпромисни! Кои са трите зодии гадняри в зодиака?

Тези своеобразни бандити играят по собствените си правила
19
Безкомпромисни! Кои са трите зодии гадняри в зодиака?
снимка: outnow.ch

Всички зодиакални знаци са различни. Колкото и общочовешки качества да се срещат във всеки един от нас, някои типични разлики ни правят толкова разнообразни по характер.

Измежду всички 12 зодии има 3, някои от представителите на които се открояват като истински гадняри. Те не се интересуват какво мислят другите. Правят каквото си поискат без да се замислят особено дали нараняват някого с думи и действия.

Тези своеобразни бандити играят по собствените си правила. Не очаквайте от тях да се придържат към това, което всички останали правят.

Тези зодии са трудни и безкомпромисни. Безстрашни бунтовници по природа, те ненавиждат правилата и установения ред.

Понякога дори са лесни за разпознаване – кожени якета, татуировки, остри думи и погледи.

Кои са трите зодии гадняри в зодиака?

Лъв

Лъвът винаги е прав. Той прави точно това, което иска. Не слуша нечие мнение, а само и единствено собствените си правила. Готов е да отиде далече в действията си без да мисли за последствията. Така често Лъвовете нараняват близките със сприхавостта си.

Ако Лъвът не е съгласен с нещо, той моментално изразява мнението си, понякога дори доста грубо. Той просто не се интересува какво ще кажат другите и какво ще си помислят за него.

Обича да нарушава правилата, да се бунтува срещу тях. Лъвовете са упорити, но смятат тази своя черта за решителност.

Лъвовете много обичат да дразнят хората около себе си. Имат вграден радар за слаби места и го използват право в десетката, което често наранява силно. Като огнен знак, Лъвът е много независим и има нужда от личното си пространство. Затова може да бъде много язвителен, когато близките му прекрачат границата. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боже колко точно описват скорпионите. Това са най-безкруполните, най-манипулативните, най-злобните и най-жестоки хора, които познавам. Ужасни са. В състояние са да разбият живота ти, психиката ти, здравето ти. Умеят така да завъртят нещата, че винаги да те изкарат виновен и не просто, а пред всички, дори пред самия теб колко си ужасен и какво си нищожество. Тези хора така добре могат да те смачка, че да обезличат личността ти пред самия теб. А как наказват с психически тормоз. Ужасни същества.
17
3
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 13 преди 6 години
Не съм много сведущ по въпросите на астрологията, но съм чувал, че родените под знака на Скорпиона се делят на "бели" и "черни" и че разликата в характерите им е огромна. Не знам по какъв критерий се прави това категоризиране. Там, където постъпих на работа за първи път, по-възрастните колеги с потрес разказваха за дългогодишна партийна секретарка, която шеф манипулатор нарочно крепял на тази позиция, за да му е маша. Била простовата женица "черен" Скорпион и често правила зло само за кеф.
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Козирог е малко шиьофреничен. Докато те обича и е мил и любят. В следващия момент разбираш, че не е го е грижа. Актьор във всичко и всеки. И влюбен го играе добре. Чак му личи. И човеците му вярват.
15
2
 
7
 
! Отговори
един преди 6 години
До АнонименХАХАХА абсолютно точно го описа скорпиона, дори го описваш много миловидно! Но е вярно, че те извъртат всичко- той би казал, друго: аз се опитах да го спася със сетни сили (нищо че го е удавил), но той (забележете той) се опита да ме потопи и аз тогава излязох от водата- това ще каже. Защото той трябва да се покаже колко уж е добър, а другия е лош!Когато той разгласи след това, че другия е искал да го удави уж- всички ще са на негова страна срещу удавения, ето това е скорпиона
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато видят давещ се човек- Овенът ще стои и ще гледа, Козирогът ще го извади, но ще го остави да се оправя сам, Лъвът ще извика помощ, Близнаците ще действат според настроението си, при тях принципи няма, Водолеят ще хвърли спасителен пояс- да се оправя, Стрелецът няма да помогне, но на всички ще разказва, колко е съчувствал, Скорпионът ще отиде до давещия се и ще го натисне по- главата, за да го доудави. После милият Скорпион ще набеди някой друг- друг го е удавил.
13
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прекалено добре познавам Лъвовете. Изобщо не са безкомпромисни. Великодушни са, прощаващи, над нещата, само трябва да се говори с тях и да не се надувате пред тях.СКОРПИОНЪТ е най- голямата гад. Свръх жестокост, тъпче, мачка, унищожава хора, които нищо не са му направили. Няма мярка в жестокостта си. Безскрупулен. Готов да се изгаври, да опорочи, извърти всичко. И го прави не само за лична облага. Прави го за кеф. Това осмисля дните му.
12
2
 
10
 
! Отговори
12 преди 6 години
Къде сте пропуснали основната и световно известната зодия на СКОРПИОНА? Това е най-гадната зодия! Това са лъжци, манипулатори и интриганти. Пишеш в предишна статия и то е точно така, че са способни да превърнат и ангела за дявол...Пазете се!След нея идва овена. Лъва според мен е много елементарен, той обича някой друг да му е виновен за всичко, защото той видиш ли е "царя лъв" и така му е много удобно.
11
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За мен е горе долу вярно за овен, козирог, риби, дева, стрелец и телец, обаче за блиьнаци, водолей, лъв, скорпион, везни и рак не точно така. Също е под въпрос за телец, мелец, водолей, модолей, дева и тез онез. Но по принцип всичко е много вярно... По дяволите колко съм добър. Трябва да кандидатствам за работа в Днес.бг.
10
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колежка от зодия "Лъв" ни къса нервите на всички. Точно такава е по характер, каквато я описват по-горе.Вчера прочетохме в този сайт коментар за "Водолей" като гадже използвач."Стрелците" наистина си изпускат нервите и като яхнат метлата е трудно да се умирят.
9
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Стрелците не знам, но Лъвът и Водолеят са описани много точно.Не мога да забравя случая с един разобличен Водолей, за който ви разказах тук преди време. Беше постъпил подло с едно момиче, беше я заблудил, без да има сериозни намерения и накрая каза: "Е, поизлъгах малко".На всичко отгоре, беше задържал повече от една година пари, които тя беше взела от родителите си след негови сърцераздирателни молби, че му трябват за 3-4 дена, докато му отпуснат кредит. Доколкото знам, върна по-малка сума
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Демокрация". Не ми допуска редактиране. Следващият път пускайте анкета. Резултатите ще са много различни и разнообразни, най-вече. Не че и в тях ще има грам истина. Но поне е демократично така.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като ви гледам глупостите в този сайт и на онази смешня "Тялото" на тема астрология май е най-добре да предложа за всяко качество хората да гласуват, коя зодия е най-еди какво си /за всяко качество става/. То без друго и тук авторите си налучкват, но единствено според личните си виждания. Така поне ще е по-обективно. Мнозинството ще реши. Демокрая, преди всичко!
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Права е за лъва! Но...всеки човек е различен.
5
3
 
9
 
! Отговори
Нещо сте в грешка преди 6 години
Овен, Скорпион и Дева - това са за мен
4
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Водолей мъж е гад. Мъж стрелец е истеричка груб. Лъв 😰 ужас.
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той и Иванчо от спешния и братовчед му - Водолея Иванчо приказват за "кака Пепа" небивалици, но още не знаят, какво са си заработили. Мама Монка не е обяснила навремето, че като не е добре да "прекарваш другарчето си" за люлката в парка, така не е добре да клеветиш хората! Щото ВСИЧКО се връща!
2
5
 
13
 
! Отговори
опалаа преди 6 години
За Стрелеца е така,спор няма,но Лъва и Водолея-не!Нещо грешите!Май сте ги объркали с Козирога и Овена,но както и да е!
1
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредното неграмотно заглавие на Мхиаела. Уви и по-долу е същата работа.