Какво се променя, след като заживеете заедно?

Романтичните вечери не са същите
13
Какво се променя, след като заживеете заедно?
Снимка: outnow.ch

Любовните взаимоотношения никога не са едни и същи, особено когато стават дълготрайни и се развиват във времето. Да бъдеш във връзка и да живееш заедно с партньора си има известни разлики. Съвместното съжителство е голяма стъпка и се случва, когато двама души усетят определен комфорт в отношенията си. Но има някои неща, които най-вероятно ще се променят, когато заживеят заедно. Ето някои от тях.

Романтичната вечеря

Излизането на романтична среща е нещо, което е било обичайно за вас, а нощите ви винаги са били забавни и вълнуващи. След като двамата се съберете в един дом, неизбежно с времето тази романтика бавно ще започне да изчезва, както и други неща, които са ви били забавни.

Разбира се ще откриете нови такива, които ще ви карат да се чувствате добре. И все пак, ако ви липсват романтичните срещи и вечери, не спирайте да си ги организирате.

Вашата визия

В началото на връзката двамата партньори полагат големи усилия относно визията си, особено за срещите с любимия човек. Дълго време прекарват в избора на тоалет, прическа, аромати. Но след като се преместят да живеят заедно, ще забележат как визията сякаш няма същия приоритет, както преди. Тогава започваме да се приемаме един друг рошави, с размъкнати домашни дрехи, дори се намираме за хубави и в такива моменти.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
elisk преди 6 години
Ако и двамата партньори се стараят, могат да запазят романтиката и винаги да им е готино заедно. Да ти е приятно да се прибереш и да бъдеш с любимият човек, а не да обикаляш баровете и заведенията с приятели. За съжаление тези двойки са доста по- малък процент. Масата от хора, след като намерят "съквартирант", решават, че това вече значи, че можем да ходим с потни и мазни тениски вкъщи, да не се къпем, въобще да не полагаме никакви усилия да се поддържаме. Това не се отнася само за външният вид.
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече публикуваха 10 томния трактат "Относно лудостта да живееш с жена" и "Мъжки финанси преди и след сватбата - survival guide". Съветвам начинаещите да ги прочетат по два пъти после да няма недоразбрали :)
4
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другото е самота
3
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаш с кого да си говориш нищо друго
2
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако сте мъж, трябва да започнете да си режете ноктите на краката всеки месец, да се къпете поне веднъж седмично и добре да прочетете оная конвенция. Хубаво е да си наемете добър адвокат.
1
3
 
39
 
! Отговори
:)) :( преди 6 години
Как ще са същите вечерите?Вече не са вечери в студентската квартира, нито на гости на някой приятел, нито във вилата, с ключове, взети тайно от родителите.След сватбата, на вечерите присъства свекито (или тъщата), мърмори назидателно под нос и те учи как точно да живееш!