Какво животно сте според деня на раждане?

Вижте какво показва мианмарската астрология
5
Какво животно сте според деня на раждане?
Снимка: pixabay

Чували ли сте за невероятния Мианмар? Това е най-голямата страна в континенталната част на Югоизточна Азия и 40-та по големина в света. Повече за нея може да прочетете тук, а в следващите редове споделяме с вас малко повече за мианмарската (бирманската) астрология.

Мианмарската астрология се основава на деня от седмицата, като има осем знака (допълнителният е за сряда). Точният произход на осемте животински знака в Мианмар остава мистерия.

Въпреки това, тези животни са важни в астрологията на Мианмар. Осемте животни се смятат за отражение на самата Вселена. Според това в кой ден от седмицата сте родени, вижте какво пише за вас. 

Родените в понеделник

Понеделник е денят на тигъра. Вашата щастлива посока е изток. Понеделник принадлежи на Луната. За вас може да се каже, че сте търпеливи, постоянни и солидарни. Амбициозни сте и може да се разчита на вас. Целта ви в живота е да постигнете успех. Но бъдете бдителни за това, което се случва край вас.

Родените във вторник

Вторник е денят на лъва. Вашата щастлива посока е югоизток. Този ден от седмицата принадлежи на Марс. Искате да дадете максималното от себе си в работата, да се радвате на престиж. Мотивирани сте да търсите предизвикателства и се стремите да се посвещавате на велики дела. Вашата сила на характера и чест, привличат хората към вас. В Мианмар вярват, че родените във вторник имат „остър език“.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изобщо не обичам север. Пак лъжете. А останалите милиони родени в събота петък сряда? Как установихте че обичат каквото и да било?
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак простотии.
3
0
 
2
 
! Отговори
ОТГОВОР!!! преди 6 години
Защото за сряда има две фигурки, както си пише в статията!
2
0
 
2
 
! Отговори
ВЪПРОС??? преди 6 години
Защо има 8 фигурки, като седмицата логично е 7 дена?
1
0
 
7
 
! Отговори
Раху преди 6 години
А бе защо не се чувствам като слон без бивни?Явно още търся себе си!