6 зодии, които правят най-добро първо впечатление

Някои зодиакални знаци определено знаят как да се представят
10 фев 2018 17:55, Михаела Лазарова
13
6 зодии, които правят най-добро първо впечатление
Снимка: pexels

Има много показатели, които ви подсказват дали с човека, с когото се срещате, сте идеалната двойка. Първите срещи, първата целувка, жестовете, думите, които си разменяте. Има и още нещо, което е от значение, ако сте решили да прекарате дълго време с този партньор – как ще го приемат родителите ви.

Някои зодиакални знаци определено знаят как да се представят добре пред родителите. Първото впечатление е важно, за да бъде приет партньорът ви подобаващо от семейството. Пък и е важно той да уважава както вас, така и близките ви.

Кои са зодиите, които умеят най-добре да правят добро първо впечатление?

Козирог

На родителите ви няма да им е нужно да прекарат много време с партньора ви Козирог, за да оценят неговите качества. Той със сигурност знае абсолютно точно как да се представи в най-добрата си светлина.

Той е практичен, зрял, уверен, стабилен и здраво стъпил на земята. Точно такъв партньор родителите искат за децата си. Козирогът носи главата на раменете си и това личи от неговите размишления. Той е трудолюбив, движи се със стабилни крачки към успеха и винаги има цели.

Може Козирозите да са срамежливи в началото, но след като започнат да се отпускат, тяхната привлекателна личност се разкрива пред околните. Семейството ви вероятно ще си отдъхне спокойно, ако сте в компанията на Козирог.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
0
 
! Отговори
Kristala преди 6 години
Пич ние скорпиониъе правим наистина добро впечатление поске може да станем секви ама някои си остават като с началото аз съм скорпион и на учителите ми им направих едно много добро впечатление ама после като видях учигелите ми кви *** са и се разпуснах и са всичките учители ме мразят тъй че НЕ СЪМ ПОДМАЗВАЧКА ИЛИ НЕКВА *** А ЕДНО МОМИЧЕ КОЕТО ВСИЧКИ ГО КАРАТ КЪМ РЪБА И ТОВА ЧЕ НЯКОИ СКОРПИОНИ СА НЕ ПОНОСИМИ СИ Е ОТ ГЕНА А НЕ ОТ ЗОДИЯТА
7
3
 
5
 
! Отговори
Pchelata Maya преди 6 години
Stiga a teya luji za skorpiona!! STIGAAA! I luje i maje i vuobzhte e losh i podmazvach, kakvo hubavo vpechaglenie ot edin maznik??!
6
6
 
15
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
До 5 Еми вадете пожарогасителите и гасете колата бе, кво ме занимавате с глупости
5
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пичове, има пламнала кола на бул. България, заради която са обърнали движението, вие за зодии пускате поредната тъпотия...
4
1
 
6
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
До 2Аз нямам нужда от реклама, но ти се радвай няма лошо
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МaйМyнaтaСпоред азиатския зодиак, ти си имаш специална зодия, която носи твоето название. Само че там зодиите са според годината на раждането. Не знам дали според тях си зодия Ма_Мунка
2
3
 
8
 
! Отговори
Козата :) преди 6 години
Видяхте ли кой прави най-добро впечатление?
1
1
 
11
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Астролога ви не струва. Къде е моята зодия, и що трябва да ме пращате в други сайтове да си я търся