5 отличителни черти на децата от зодия Близнаци

Трудно вземат решения, но са любопитни и артистични
11 фев 2018 18:17, Михаела Лазарова
9
5 отличителни черти на децата от зодия Близнаци
Снимка: pixabay

Ако сте родител на дете, родено под зодиакалния знак Близнаци, ви предстои тепърва да се изненадвате от неговите невероятни качества.

Децата Близнаци са много любопитни, едни от най-умните в зодиака, както и много артистични. Вижте техните 5 основни характерни черти:

1. Те са много умни

Близнаците са сред най-интелигентните представители на зодиака. Проявяват редица умения, най-вече в технологичната сфера, затова устройство като таблет или компютър би бил прекрасен подарък. Учат се бързо, схватливи са и много музикални. Имат интерес в изучаването на музикални инструменти, затова дайте им възможност да се упражняват.

За Близнаците не е проблем да правят няколко неща наведнъж, като най-големият им страх е скуката.

2. Бъбриви са и лесно учат езици

Представителите на този зодиакален знак са изключително социални. Обичат да общуват, да разговарят и да споделят. Рядко срещат затруднения в изучаването на чужди езици и могат с лекота да учат няколко едновременно. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като вервате в глупости, и разбирате че са дрънканици..
7
2
 
5
 
! Отговори
Вълнаро преди 6 години
И какво аз също съм близнак. Не вярвам, че това ме прави по-добър или по-лош човек. Аз съм си аз. Като всички хора и аз имам кофти черти, имам и достойнства. Държа и на двете.
6
7
 
9
 
! Отговори
Word преди 6 години
Ааааха, гледай Близнаци как цъкат минусчета
5
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1Аз познавам само злобни (агресивни), завистливи и отмъстителни мъже-близнаци, а и жени, пий си редовно хапчетата и с астрология не се занимавай.
4
20
 
9
 
! Отговори
Cccc преди 6 години
Познавам една жена Близнаци: злобна, лицемерна, отмъстителна , лъжлива и т. н. Като седне на маса устата и не спира да яде и да говори. Хора , бягайте от тази зодия!
3
9
 
11
 
! Отговори
Вярно! преди 6 години
Хората мразят близнаците - особено земните знаци.Един близнак и водолей правят гениален свят.Обикновено водолеят се свързва със земни знаци и те го унищожават. Ако един Водолей или Близнак се свърже с Козирог, Телец, Дева те го унищожават.Когато близнакът критикува - той го прави с обич, и никога, ама никога не би отмъстил.Пазете се от яростта на Близнаците, те имат огромно търпение, но когато чашата прелееса способни на гениална чудовищност, съчетана с изисканост!Простаците да бягат от БЛ
2
11
 
13
 
! Отговори
Вярно! преди 6 години
Близнакът е изтънчен естет. Ако търсите лекар диагностик - това е той - Близнакът.Близнакът ненавижда агресията, ще ви подмине като ненужен екстремент ако сте земен знак - Козирог, Телец, ще ви накара да се съмнявате в себе си и това ще породи ярост в абмициозните и примитевни души. А той дори и в най-тежкият момент ще се учи да свири на флейта и ще замине в Тибет. Лошото е, че той вижда, в момента в който ви погледне сте разгадан... Близнокът живее в друго измерение, духовен, чист и справедлив
1
11
 
16
 
! Отговори
Вярно! преди 6 години
Скрити гении... Уникални и очарователни.Често са леваци и имат духовни дарби. На вид изтънчени ще ви рецитират Блейк - ранни творби, а в следващия момент докоснали клавишите на пианото от 3-4 ти урок изпълняват Щраус. Ще ги видите усървършенстващи бойни изкуства до най-висша - постигащи резултати, за които сте се трудили години наред. След 5 минути хванали четката за калиграфия. Най-важното нямат грам злоба и отмъстителност, другите зодии им завиждат за начина по който живеят, а той е уникален.