Седмичен любовен хороскоп за 12 – 18 февруари 2018-а

В седмицата на Св. Валентин, планетите са подготвили изненади
12 фев 2018 08:20, Михаела Лазарова
3
Седмичен любовен хороскоп за 12 – 18 февруари 2018-а
Снимка: Pixabay

В седмицата на Свети Валентин, планетите са ни подготвили изненади. Някои от представителите на зодиака ще се радват на повече любовни страсти, докато за други ще настъпи пълно объркване. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Чудесни новини за необвързаните представители на зодия Овен. Слънчевото затъмнение ще освети вашият 11 дом на социалните взаимоотношения. Това ще насочи нова енергия в живота ви и романтиката може да дойде при вас по много и различни пътища.

Има голяма вероятност за нови познанства, а не е изключено ваш приятел да се превърне в новата ви любовна половинка. Бъдете отворени за любовта!

Телец

Малко объркваща ще бъде седмицата за Телците и за това ще допринесат Марс – планетата на сексуалното желание и Нептун. Объркването ще бъде по отношение на вашата сексуална енергия. Може би ще споделите фантазиите с любимия човек, ще им се отдадете, но някак няма да почувствате удовлетворение. Сипете си чаша хубаво вино и правете секс за удоволствие.

Близнаци

В любовния живот на Близнаците, романтиката определено ще липсва. Всъщност, ако се намирате във връзка може да бъдете и леко разочаровани. Той или тя може да внесе напрежение, което ще е породено от вашите цели свързани с работата.

Може би половинката ви не иска да сте по-успели или не вярва, че можете да постигнете целите си. Това ще ви накара да се замислите дали двамата сте съвместими, след като нямате подкрепа.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дрън дрън, любовен хороскоп