Ден преди 14-и: 7 камъка, които привличат любовта

Всеки кристал носи своята уникална енергия, но...
13 фев 2018 08:50, Михаела Лазарова
7
Ден преди 14-и: 7 камъка, които привличат любовта
Снимка: pexels

Ако диамантите са най-добрите приятели на жените, то тогава кристалите са крилете на късмета за нас. Има много и различни кристали, които са все красиви. Всеки кристал носи своята уникална енергия.

Има такива, които привличат късмет, богатство, просперитет, не са малко и тези, които привличат любовта. Така например розовият кварц е не само едно нежно бижу, но е смятан за камък на любовта.

Без значение дали се намирате във връзка или търсите вашата любов, вижте кои камъни е добре да имате в живота си, за да привлечете Купидон.

Перли

Перлата символизира чистота и красота, състрадание, защита и любов. Когато се носи като бижу, действа успокояващо на притежателя си.
Когато ви предстои любовна среща не забравяйте да носите перли. Култивираните такива са на достъпни цени и може да ги намерите в много бижутерски магазини.

Гранат

За този красив камък с наситен цвят е известно, че стимулира сексуалното желание, подобрява женствената чувственост, подобрява настроението.
Огненият цвят на граната символизира страст, вдъхновение, любов и романтика. Носете го като бижу или го поставете в спалнята си като декорация. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
:)) преди 6 години
До Анонимен 3Ти какво намекваш, бре?Искаш гаджето да ти подари бъклица с вино, вместо ти да й подариш бижу с перли или с някой друг от показаните тук камъни?Голям тарикат си, ей!
5
1
 
3
 
! Отговори
11 преди 6 години
Мдааа, тука явно става дума за любовта към виното.
4
2
 
5
 
! Отговори
... преди 6 години
Отврат! Всичко което е комерсиално гони само интереса под формата на пари и лакомия за още пари ми е отвратително и ме кара да повръщам! А този 14-ти е именно такъв! Единственото което преследва е да се изръсиш едни пари при това за НИЩО! Ай да ви се невидяло и на лакомията и алчноста!!!!
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с тези глупости! Хората празнуват на 14 февруари Трифоновден!
2
2
 
5
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Един александрит или танзанит са в пъти по-красиви и достъпни от диаманта а тафеита и пейнита се търгуват скъпо, но пак по-евтино от него.Перлата, която показвате не е нито кристал, нито камък и не влиза в тази класация.
1
3
 
5
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Говорите за диамант, перли, гранат а на снимката показвате аметист...Така е, когато някой пише за всичко а не разбира от нищо... Диаманта съвсем не е най-красив и предпочитан от ценителите! През една далечна година, в Америка започва агресивна реклама, показваща диаманта като символ на съпружеска вярност а в същност търсейки пазар за новооткрито диамантено находище.Така, за този невзрачен модифициран графит, се дават баснословни и неоправдани суми...Ще продължа във следващ пост...