Уроци за жени: Как да откриете любовта на 40?

Срещайте се с мъже извън възрастовата ви група
14 фев 2018 20:18, Михаела Лазарова
68
Уроци за жени: Как да откриете любовта на 40?
Снимка: Reuters

На 40 животът е различен, особено ако сте необвързани. Мирогледът, целите, желанията, дори характерът и интересите ви са различни от тези на 20 и 30. Да откриете любовта на тази възраст невинаги е лесна задача.

Но това не означава, че е невъзможно. За любовта няма време и място. Тя се случва във всяка възраст и винаги е прекрасна. Трябва просто да последвате някои съвети и най-вече да сте наясно със самите себе си.

Отговорете си на какъв етап сте

Има разлика между това да сте на 40 и никога да не сте имали семейство и това да сте имали, но да сте преживели развод или раздяла. А още по-различно е ако имате и деца. Всички тези обстоятелства определят възгледите ви за живота, приоритетите ви и нещата, които искате от бъдещето си. Осъзнаването им ще ви помогне да откриете подходящ партньор.

Няма по-добър момент да се влюбиш от сега

Спрете да се съмнявате в късмета си. Не трябва да се притеснявате от възрастта си. Не мислете, че всичко е свършило, щом сте на 40. Няма по-добър момент да се влюбиш от настоящия миг.

Помислете какво точно искате от живота

Осъзнаването на какъв етап от живота си сте ще ви помогне да се насочите и към правилния партньор, който иска същото от бъдещето си като вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 40 Дреме ми дали някоя 30 годишна ще ме хареса.Аз съм си намерил жена, която ме е харесала и ми е родила две деца.Ако някоя има много мерак не й прощавам, ако няма такава, не ми пука.Само че като гледам колко моми и разведени има, стига да си го поставя за цел може доста да мина.Само че защо ми е.
35
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
41 не се сравнявам а ти давам пример за жена над 40. Аз съм доста доста под 40
34
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименХа-ха-ха тръгнала да се сравнява с Моника Белучи... И като се събуди, краката ти пак бяха отвити, нали :-) Моника Белучи има няколко пластични операции, отделно за външния й вид се грижат доста гримьори и специалисти по фотошоп. Та, зарежи я ти Моника Белучи, а гледай себе си :-)
33
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярвай си лошо няма. Безмислено е да се спори с комплексари. Истината е че мъжете умират и по-рано от жените. Това значи,че се изхабяват по-бързо,противно на твоите твърдения. А и радвай се на внимание,защото около мен няма жена около или под 30,която да се загледа по някой над 40.А и радвай се докато е време,че простата след някоя и друга година ще те алармира...
32
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 35 Един мъж на 40 години изобщо не е изхабен.Особено ако се поддържа и спортува.Това е възрастта, в която е най-атрактивен за жените.Сега ми налитат много повече жени, отколкото на 30 години.Като гледам и моите приятели на тази възраст са така.Докато при жените е обратно-колкото повече остаряват, толкова по неатрактивни са за мъжете.
31
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Женкар-оценителСтрахотен коментар. Никой не би могъл да го каже по-точно
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От 35 до 32 исках да кажа.
29
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 33Еми хубаво. Но да не забравяме и за мъжете и какви точно жени ще погледнат изхабен мъж над 40. А тва за шията не е верно-справка Моника Белучи,която няма нито една операция. Виж я на 40 и сега над 52. Така че по-леко с обидите,защото познавам и български такива жени,като нея
28
7
 
26
 
! Отговори
Женкар-ценител преди 6 години
Голяма част от мъжете, особено тези, които пишете тук, сте пълни неудачници в живота. Под статии за заплати се жалите, колко сте бедни и оскотяли, а под статии за жени сте най- големите плейбои. Ставате големи "специалисти", когато сте опънали 2 л. бира от найлонова бутилка с 200 гр. гроздова и започвате да раздавате акъл от дивана в очуканата панелка- тази била кит, на онази й бил "пресъхнал кладенеца", а в същото време чушката ви стои спаружена от пиене и сиромашия в евтиния анцуг за 10 кинта.
27
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 30 То пък е притрябвала на някой 20 годишна п.икла, дето не знае боли ли, сърби ли я.И е пълно със стари моми и разведени-да не съм луд да се занимавам с омъжена, на която мъжът да излезе някой куку и да ме пребие или убие.Еманципацията работи в полза на мъжете-пълно е със самотни жени, които нямат против да са любовници на женен мъж.
26
5
 
8
 
! Отговори
до 29 преди 6 години
От целулита не може да избяга никой, колкото и да тренира, колкото и да е стегната и каквито и масажи да си прави. Също и от вида на кожата по шията и малко под нея се определя възрастта на жената и не може да се маскира с нищо.
25
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 21Ами много ясно, че любовниците на над 40 годишни мъже са над 30 годишни. 20-20 и няколко годишните не поглеждат мъже над 30, освен, ако не им трябват пари. Пък и тия любовници, за които говориш, със сигурност и те са все омъжени жени.
24
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хаха има и на 25 с целулит и отпуснати а има на 40 които са много стегнати,защото спортуват,ходят на масажи на спа и т.н
23
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 40 години съм. Изглеждам доста по-добре и от 25 годишни, защото не пуша, не пия твърд алкохол, спя по 10 часа, ползвам само червило и се старая и душата да ми е в баланс. На 26 забременях с първото си дете. На първият преглед сестрата ми каза, да побързам с аборта, че 15 септември наближава. Никой не вярва днес, че съм на 40. Мои набори изглеждат наистина, като лелки. Всичко в живота е режим и баланс.
22
10
 
8
 
! Отговори
капризен преди 6 години
Колкото и да изглеждат сексапилни някой 40 годишни, целулита сериозно им е превзел бедрата. Друго си е младото и мазното, ама и първите не връщам.
21
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пришпорвам 54 годишен кит, ама не си е работа, това си е чиста геронтофилия.
20
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има жени на 40 които изглеждат като на 30 и такива на 25 изглеждащи на лелки. Така че не бива да се обобщава и говори негативно под общ знаменател за всички над 40. А тия над 40 умеят да се обличат и са много стилни.
19
7
 
10
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Старите хора са казали - един мъж може от време на време да eбвa по нещо чуждо, обаче на една жена задрънчат ли и чужди камбани по зaднuka край няма спиране.
18
10
 
5
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Аз по принцип e6а... обаче като им спре теча, и им засъхне хралупата трябва да ги овлажнявам изкуствено, езиче мезиче там квото има под ръка. И на40 и на 50 се е кеф.
17
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 19 Ти явно познаваш всички мъже на възраст 35-45 години, та правиш такива изводи.Това че ти познаваш такива мъже, не означава, че всички са такива.Познавам десетки мъже в тази възраст, аз самият съм на 42 години, и няма нито един с любовница на 20 години.Тези, които си имат любовници, любовниците им са над 30 годишни.Но повечето са верни на жените си.