Уроци за жени: Как да откриете любовта на 40?

Срещайте се с мъже извън възрастовата ви група
14 фев 2018 20:18, Михаела Лазарова
68
Уроци за жени: Как да откриете любовта на 40?
Снимка: Reuters

На 40 животът е различен, особено ако сте необвързани. Мирогледът, целите, желанията, дори характерът и интересите ви са различни от тези на 20 и 30. Да откриете любовта на тази възраст невинаги е лесна задача.

Но това не означава, че е невъзможно. За любовта няма време и място. Тя се случва във всяка възраст и винаги е прекрасна. Трябва просто да последвате някои съвети и най-вече да сте наясно със самите себе си.

Отговорете си на какъв етап сте

Има разлика между това да сте на 40 и никога да не сте имали семейство и това да сте имали, но да сте преживели развод или раздяла. А още по-различно е ако имате и деца. Всички тези обстоятелства определят възгледите ви за живота, приоритетите ви и нещата, които искате от бъдещето си. Осъзнаването им ще ви помогне да откриете подходящ партньор.

Няма по-добър момент да се влюбиш от сега

Спрете да се съмнявате в късмета си. Не трябва да се притеснявате от възрастта си. Не мислете, че всичко е свършило, щом сте на 40. Няма по-добър момент да се влюбиш от настоящия миг.

Помислете какво точно искате от живота

Осъзнаването на какъв етап от живота си сте ще ви помогне да се насочите и към правилния партньор, който иска същото от бъдещето си като вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
1
 
! Отговори
До 25г и 30годишен преди 6 години
Не ви ли е време да се жените и да раждате деца с някоя най-подходяща, а се лутате да приключенствате?
55
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 60 Тя и мойта жена ще ражда на 40, ама за нея ще е трето дете.Една нераждала жена на 40 плюс, докато почне връзка и евентуално забременее ще минат 1-2 години.Не че е невъзможно да роди ама нещата вече са много трудни.А и да роди ще е едно дете.
54
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 63 Ами защото лъже.Аз също съм завършил английска гимназия и съм на 42 години сега.Преди 3 години имахме сбирка на випуска и жените си изглеждат като лелки.Имаше и мъже с шкембета, ама бяха малко.Няма никакво значение какво работят-природата е неумолима и жените остаряват по-бързо.Затова пък са по-здрави и живеят повече.Ама след 40 години вече са лелки.
53
2
 
8
 
! Отговори
До 53 преди 6 години
Защо майката да лъже?Говори се за висшисти, завършили преди това елитна гимназия. Такива жени знаят как да се грижат за себе си и обикновено нито са претоварени с тежка работа, нито са бедни, защото повечето такива успяват да си намерят солиден мъж.Нормално е да изглеждат добре и да младеят.Мъжете от тази категория към 40 г. вече са шефове, а това изисква доста нерви и напрежение.Това в повечето случаи се отразява на външния вид.При жените от соц.слоеве с по-труден живот е друго, изхабяват се
52
1
 
3
 
! Отговори
До 25 годишен преди 6 години
Трябва преди това да се опиташ да прецениш дали е склонна на такива приключения. Защото ако е вярна на мъжа си или пък е неомъжена, която търси подходящ за съпруг и е сериозна, може да се окажеш в неудобно положение.С такава жена може да имаш хубави сексуални преживявания, но по-задълбочена връзка не е препоръчителна нито за теб, нито за нея. Дори да ви е добре в началото, после ще отчетете, че сте си загубили златни годинки, през които е можело да срещнете по-подходящи и за двама ви.
51
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако жената изглежда на 40 като *** Лонгория, няма да е трудно да намери половинка.
50
2
 
6
 
! Отговори
Познавам няколкоЖени преди 6 години
включително и 3 колежки, които родиха на 40-41 г. Но само за една от тях това беше първо раждане.Тя се омъжи предишната година, после почти веднага забременя без медицинска намеса и роди нормално, хубаво дете.Останалите предприеха такова късно раждане, защото вече си бяха стъпили на краката - и те, и съпрузите им имаха добро кариерно развитие и вече бяха успели да си осигурят добри доходи и достатъчно големи жилища.За съжаление, не са много семействата, които раждат второ след като се замогнат
49
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 58 Не всичко е до това как изглежда човек.Една жена на 40 години много трудно може да роди деца.Така че веднага отпада от плановете на мъж, който иска деца.За мъжете не е проблем и на 50 години да имат деца. В статията става въпрос все пак за връзка с 40 годишни жени.
48
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам колежки около 40 и малко над,спортуват,грижат се за себе си,някои си слагат и хиалурон,изглеждат доста добре,но имам и колеги дори и под 40 страшни чичаци,за нищо не стават.Всичко си е до човека,не може всички под един знаменател,а и всички рано или късно стават на 40 ...
47
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не. Вече е тоталка на тая възраст. Особено в главата.
46
0
 
5
 
! Отговори
25 годишен преди 6 години
Имам една колежка около 35/36/37 годишна някъде (по мои наблюдения) която доста харесвам, май няма мъж, не носи халка. Дали да и кажа, и да я поканя някъде, а?
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1 Умрем за такава дама.
44
6
 
8
 
! Отговори
До 39 преди 6 години
Вярно е това, което пишеш. Съучениците на майка ми се събират през пет години. От нея и от няколкото й приятелки чувам точно такива коментари. Докъм 35 г. си личало, че са връстници. На 40 г. повечето от "момчетата" били доста по-изхабени от "момичетата",като имаш предвид, че това е била елитна гимназия и почти всички са висшисти. Може би в по-далечното минало жените са се изхабявали по-бързо,защото са раждали и кърмили по 5, 6, 7 деца и са се грижили за многолюдно семейство, а днес се поддържат
43
6
 
4
 
! Отговори
До 37 преди 6 години
Не си въобразявай, че след като създаде хубаво семейство, флиртът и сексът с чужд мъж ще са й приоритети. Щастливата съпруга и майка вече има друго излъчване.Когато й се родят внуци пък съвсем забравя за чуждите мъже, дори да само на 43-45 г.Всяка възраст има своите предимства и своите приоритети.
42
3
 
4
 
! Отговори
До 37 преди 6 години
Анонимчо,Може да ти налитат, но ти се запитай защо го правят. Защото те няма да ти кажат.Но не казвай на жените какво им харесва. Те добре знаят що е то младо, атлетично, лудо за любов момче или съвсем млад мъж на 25-28 г. Ако някоя ти е казала, че предпочита над 40-годишен, да знаеш, че те е излъгала!колко атрактивна е жената, зависи от много неща. Не рядко на 25-30 г. изглежда по-добре и е с повече личностен чар в сравнение с 16-18-годишните.И не си въобразявай, че след като създаде хубаво
41
7
 
6
 
! Отговори
Мъж с опит преди 6 години
Най-добрите от жените стават до към 30. След това и да изглежда добре не ти трябва да я пипаш.
40
0
 
1
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
Никак.
39
1
 
11
 
! Отговори
Мачу Пикчу преди 6 години
Много трябва да се внимава с 35-40 годишните жени, които нямат деца. Не стават за приключения, затова женените мъже не трябва да се занимават с такива жени.
38
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимната 40Простата алармира викаш... Това се случва след 52-55 г. А жените, които докъм 35-38 не са си намерили мъж, вече хептен нямат шанс за сериозна връзка, камо ли за брак. Ти май си от тях. Ама, така става, когато навремето си си пропиляла живота да чакаш "ПРИНЦА", драга Пепеляшке.
37
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А да и си в голяма грешка защото няма операции. Е да има гримьори но какво от това. А аз нямам желание да се сравнявам с никой. Достатъчно се харесвам не страдам от липса на внимание