6 истини за живота, които трябва да научите преди 30

Животът ни дава различни уроци, особено важни
15 фев 2018 20:48, Михаела Лазарова
3
6 истини за живота, които трябва да научите преди 30
Снимка: Reuters

Тридесетата годишнина от живота на човек е преломен момент, в който си правим различни равносметки. Хем сме зрели от една страна, хем от друга все още сме с буен младежки дух и се чувстваме като на 20.

Въпреки това идва моментът, в който започваме да се питаме: "Ами сега накъде?", "Какво научих до момента?", "Какво искам от живота?" – все въпроси, които тормозят хората на тази възраст.

Малцина имат отговорите. Повечето от нас продължават да се питат и да търсят себе си, дори на 30. Животът ни дава различни уроци, но някои от тях са особено важни и общоважащи.

Кои са истините, които човек трябва да е научил до 30-тата си година?

Заслужавате повече

Когато човек е млад е склонен да търпи различни несгоди и нечестни обстоятелства. Младите са идеалисти и от позицията на неопитността се съгласяват с по-малко, защото са склонни да се подценяват.

Около 30-тата годишнина обаче човек е натрупал известен опит, добър и лош, и вече трябва да може да гледа живота от по-различен ъгъл.

Важно е да знаете, че заслужавате повече във всяко едно отношение – по-добра работа, която да не вършите с омраза, по-добър партньор, който да не ви доминира непрекъснато, по-добри приятели, на които да разчитате истински. Нямате време за глупости.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
4
 
! Отговори
Любка преди 6 години
Истината е една - ако не може да ме раздруса до крясък не става
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината се три:Семейство, хоби и пари имаш ли, изобщо не ти минават такива мисли през главата ...